Wedding<3

Hej allihopa!

I torsdags när vi kom upp till Stockholm fick jag och Albin reda på en fantastiskt rolig nyhet. Vi fick nämligen reda på att min pappa och extra mamma skulle gifta sig. När vi bestämde att vi skulle till Stockholm beslutade de att gifta sig i stadshuset här. De bestämde sig för att inte berätta för någon. Så idag efter bröllopet fick alla nära och kära reda på den fantastiska nyheten.

Idag när vi vaknade gick vi ner för att äta frukost. Efter frukosten skulle vi leta efter en bukett till Anna. Kan ju säga att det inte var så lätt. I den ena butiken var personalen otrevlig, i den andra var det inte rätt blommor. Men efter ett långt tag efter en massa stress, hittade hon äntligen den perfekta buketten.

Väldigt vacker måste jag säga.

När vi hade hittat buketten gick vi en liten stund på stan. Vi satte oss på en jätte fin resturang och pappa och Anna tog varsin öl. När vi var färdiga på stan gick vi och hämtade buketten, för att sedan gå tillbaka till hotellet.

Innan vi gick in på rummet tog vi en snabb lunch. När vi var tillräckligt mätta gick vi till rummet för att göra oss klara.

Jag måste ge lite cred till mig själv. Det var faktiskt jag som gjorde Annas hår inför kvällen. Jag tyckte att det blev så fint. Hon fick vanliga lockar och jag var så nervös att hon inte skulle bli nöjd. Hon blev jätte nöjd som tur var.

Efter vi hade gjort i ordning oss tog vi taxi till stadshuset. Alla var riktigt nervösa. När vi kom fram gick vi och anmälde oss. Vi satt och väntade på att de skulle komma och säga att det var vår tur. Sedan kom de äntligen och ceremonin gick så fort. Jag är inte så känslig men jag tror att det kom en liten tår.

Efter en massa bilder inne gick vi ut för mer bilder. Pappa och Anna öppnade en flaska och vi firade. Samtidigt skickade vi till alla nära och kära "just married" med en massa fina bilder. Det var så roligt med alla reaktioner, många som grät.

Vi fick oss ett väldigt gott skratt också. Det var nämligen så att Albin bestämde sig för att gå på kanten av fontänen. Detta slutade ju med att han ramlade i med kostym och allt. Vi skrattade ihjäl oss medans han grät, stackarn.

Vi hade bokat bord på en jätte fin resturang. Vid 20 gick vi dit för att fira lite mer. Det var så god mat och så mysigt hade vi.

Nu är vi trötta efter en underbar dag. Vill bara säga att jag är väldigt lyckligt lottad. Pappa och Anna är så fint par och är så glad att det äntligen blev ett litet bröllop. Älskar er båda<3


Så bra dag<3

God natt så hörs vi imorgon<3

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Gud va fint!!😍 Grattis till dem💍💙
Michela,
Vilken dag och vilken överraskning <3 Annas hår blev så fint, du är allt duktig min egna lilla hårstylist <3
www.michelacastellari.se
IP: 74.91.20.242