Vad jag har önskat mig i födelsedagspresent<3

Hej allihopa!

Jag fyller år nu på måndag (11/9) och ska ha släktkalas på söndag. Jag tänkte berätta för er vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Hoppas att ni också får lite tips om vad ni kan köpa i present för jag vet hur svårt det är.

Gynning glas- Jag önskar mig Gynning glas. Jag tycker att det är riktigt roligt att önska sig saker tills man flyttar hemifrån. Kommer börja önska mig lite sådana här saker för det är väldigt bra så slipper man köpa det när man väl flyttar hemifrån.

Berlocker- I konfirmationspresent fick jag ett Thomas Sabo armband. Detta armbandet behövs fyllas på så jag önskar mig berlocker till det. Jag älskar verkligen det armbandet för att man kan köpa lite personliga berlocker till det. Jag tycker det är riktigt roligt.

Presentkort- Jag älskar kläder och det finns INGEN som kan köpa kläder till mig för då använder jag det aldrig. Jag är också ute och äter mycket. Då är det perfekt med presentkort. Då kan man äta när man vill och köpa de kläder man själv tycker är fina.

Smink- Jag har önskat mig lite smink eftersom mitt håller på att ta slut. Det är inte det bästa att köpa till andra eftersom man kan få fel färger och så. Men jag önskade mig sminket av mamma och hon vet exakt vilket det är jag ska ha.

Moped- Jag fyller ju femton år och det är då man får ta mopedkort. Jag har inte gjort det men jag hatar att plugga och då tycker jag det är onödigt att göra det i onödan. Det jag har sagt är då att om jag får en moppe då tar jag ett mopedkort haha.

Jane Koeing hjärta- I konfirmationspresent fick jag ett halsband från Jane Koeing i guld med ett N. Jag har sett att några har ett litet hjärta till som ser jätte fint ut. Så det önskar jag mig också.

Gillar

Kommentarer