Hola!

Jag ber om ursäkt igen för dålig uppdatering har bara varit väldigt lat här i Ibiza. Imorgon åker vi härifrån vilket jag är helt redo för. En vecka här har räckt för mig. Det har varit en jätte bra resa men nu längtar jag hem till mina djur och Albin såklart pappa och Anna också.

Jag och mamma bestämde att vi får bestämma vad vi ska göra varannan dag var. Idag är det min tur och när jag får välja blir det poolen. Dock brände jag mig lite för mycket igår så jag får ligga i skuggan och ligga inne lite. Ikväll ville mamma gå till någon resturang och ta ett glas vin så det kommer vi förmodligen göra, hoppas att hon glömmer bort det haha.

Igår tog vi en båt till ett ställe som heter Formentera där är det jätte fint vatten så vi tog några kort. Mamma hade bokat någon båt resa dit så de kom och hämtade oss med buss utanför hotellet. Sedan körde de oss till båten där det var en massa andra som också skulle dit. Det tog ca en timma och en kvart med båten så lite lång tråkigt. När vi kom fram till Formentera var vi där i lite mindre än två timmar. Där fick man egentligen göra vad man ville. När vi kände oss klara gick vi upp till båten igen där de serverade mat. Kräsen som jag är ville jag inte ha något.

När alla hade ätit upp åkte vi ca 5 minuter till ett annat ställe där man också fick bada men där fanns det ingen strand så man fick hoppa från båten. Det var väldigt läskigt men väldigt skönt. När vi hade badat klart åkte vi tillbaka med båten då jag brände mig på ryggen så mycket.

På kvällen åkte vi in till stan och shoppade lite, fick med mig lite saker. Mamma köpte också en jätte fin väska.


Hoppas ni gillade detta inlägget så hörs vi i nästa. Puss o kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments