Planer för Paris<3

Hej alla fina<3

Som ni vet åker jag, Matilda, mamma och Tania till Paris om drygt två veckor. Och som vanligt för resor är jag hur exalterad som helst. Jag och Matilda har pratat väldigt mycket om vad vi ska göra på dagarna där. Vi har gjort en liten bucketlist på ställen vi bara måste gå till.

1. Angelinas& Laduree

Laduree är ett måste när man är i Paris. Affären är riktigt söt och deras macarons är en dröm. Min favorit är den med caramel. Så ska nog köpa en hel låda med sådana. Kanske köper en söt nyckelring också.

Vi har kollat runt på tips i Paris och många har skrivit om ett cafe som heter Angelinas. De är kända för sin varma choklad. Så det ska vi verkligen prova på. På bilden ser det väldigt fint ut. Hoppas det är lika bra i verkligheten.

2. Eiffeltornet

Ska man ta fina bilder, ska man åka till Eiffeltornet. Så det är en självklar punkt på listan. När jag var i Paris när jag var liten kommer jag ihåg att det fanns väldigt god glass vid Eiffeltornet. Hoppas att det finns nu när vi åker också.

Jag skulle vilja ta kort vid Eiffeltornet både på dagen och och kvällen. Då det ser drömmigt ut där på kvällen.

3. Louvren

Jag har aldrig och kommer aldrig att gilla museum, det finns ett museum jag vill besöka. Och det är glassmuseet i USA. Men detta museet är så fint och man kan ta riktigt fina bilder och ta en god fika vid det. Men för Matildas skull och så kan det vara roligt att gå in. Och är man i Paris så känns det som ett litet måste att besöka Louvren.


4. Mon martre

När jag var i Paris när jag var liten så besökte vi stadsdelen "mon martre" och mamma berättade att det är väldigt fint där. Och när jag var där målades jag av. Så vi vill verkligen dit och kolla plus att kanske bli avmålade som ett litet minne.

5. The prettiest street in Paris

Jag har sett på pinterest denna gatan som finns i mon martre. Direkt när jag såg det kände jag att jag verkligen måste hit. Tänk alla fina bilder man kan ta vid husen. Det är alltså radhus i olika pastellfärger. Hur fint ser det inte ut att vara? Dröm verkligen.

Jag längtar hur mycket som helst nu till 7 mars.. Hoppas att ni gillade detta inlägget så hörs vi i nästa. Alla bilder är tagna från pinterest.

Puss o kram

Gillar

Kommentarer

Matildaa
Matildaa,
Längtar super mycket, ska bli jätte mysigt!!<3
nouw.com/matildaa
Michela,

Gissa om jag också lääääängtar nu när jag ser de fina bilderna och så älskar jag PARIS!!!

www.michelacastellari.se
Tania,
ska bli så nice!!!
www.pttania.se