Dagarna i Marbella del 4

Hej finisar!

Sista heldagen i Marbella spenderade vi på bästa sätt på Trocadero beach. Vilket vi har gjort varenda dag på semestern. På kvällen orkade vi inte göra så mycket, Vi satte oss då på en resturang precis vid lägenheten och åt middag. Efter packade vi hela kvällen. 


Riktigt gott kött som vanligt på alla andra ställen vi ätit på.

Klockan 03 på natten hämtade taxin oss och vi var riktigt trötta. Men ändå hade vi ett leende och sjöng på resan till flygplatsen. Jag, Tania, mamma och Matilda åkte på resan men Kimmie skulle också med men mådde riktigt dåligt. Så hon tog beslutet att inte åka med. Hon hade avbokat flygbiljetterna och vi sa till att hon inte var med på resan.

När vi checkade in våra väskor var vi bland annat riktigt noga med att säga det. När vi sitter på planet sedan kommer personalen och säger att det är en som fattas och skulle sitta den raden jag, mamma och Tania satt på. Vi säger också att Kimmie inte är med och det kanske är hon som fattas. Vilket det inte är. De går sedan ut i högtalarna och säger att det är en som har checkat in men inte anlänt till planet. Och att de ska ta bort bagaget för den personen.

Jag tänker då att det måste vara Kimmie de pratar om och tar upp lappen man får när man checkar in bagaget. Där står det Kimmies namn istället för mitt, jag visar det för mamma och hon går fram för att säga till personalen. Hon säger noga att det måste vara detta namnet som fattas och att det är min väska de ska ta. Men de är 100% säkra på att det inte stämmer. Så vi litar på de och tänker inte mer på det.

När vi sedan kommer till Landvetter och ska ta vårt bagage kommer inte min väska. Vi var så noga med att säga att de förmodligen är min väska de tar men lyssnar inte. Vi anmäler att resväskan är borta och tt vi måste ha den innan söndag då vi åker iväg igen då. Han säger att de ska lösa det på bästa sätt.

På kvällen ringer mamma SAS i två timmar men svara inte eller något så hon ger sedan upp. Hon ringer idag igen men de svarar ej . Jag tar då saker i egna händer och då säger de att de har min väska men att vi får hämta den själva.

Tycker att det är sjukt dåligt att de inte lyssnar på oss och att vi sedan behöver hämta väskan själva. Detta gjorde vi dock endast för att vi ska åka inatt igen. Stor ris till SAS.

puss o kram

Gillar

Kommentarer