Dagarna i Marbella del 3

Fjärde heldagen började vi med brunch på Celicioso. Denna gången tog jag deras carbonara. Det var på riktigt med handen på med hjärta den godaste carbonara jag någonsin ätit. Jag hade kunnat åka dit över en dag på grund av carbonaran. Sååå god!

Desserten blev cupcake med frosting formad som en ros.

Vi gick sedan tillbaka till Trocadero beach och solade hela dagen. Jag kan verkligen rekommendera att hyra en säng där minst en gång då deras sängar är riktigt sköna.

En dag på stranden ligger vi och solar, jag kollar på en serie som heter dynastin. Ibland badar vi i det kalla vattnet och spelar beach tennis eller kastar boll. Och självklart går vi upp till tanten i kiosken och köper en massa glass och dricka.

På kvällen åkte vi in till hamnen och satte oss på en resturang som heter Don Leone. Jag tog kött med pommes och sås. Väldigt gott! Vi gick sedan runt i stan och kollade i lite butiker.

Femte heldagen i Marbella tillbringade vi på bästa sätt. Vi bestämde oss för att äta frukost på ett nytt ställe så vi hittade cafe lagom. Alla menyer har jag gillat så denna gjorde mig verkligen inte besviken.

Denna gången blev det french toast med bär och sirap. Cafe lagom ligger vid hotellet Puente Romano och har utsikt över tennis banor.

Efter frukosten gick vi tillbaka till Trocadero beach och solade. Vattnet har varit riktigt kallt alla dagar så de två sista dagarna badade jag knappt. Vilket är väldigt ovanligt för att vara jag.

Vi gick upp lite tidigare till rummet för att ha photoshoot på stranden. Vi tog en massa fina bilder på varandra. Vi tog mycket mer än 400 bilder kan jag säga. Bilden nedan är min favorit på mig.

Efter bilderna gick vi in till gamla stan. Denna gången köpte vi med oss ice waves påvägen, vilket jag hade velat smaka på hur länge som helst.. Man börjar med att välja hur många smaker man vill ha och då valde jag en. Andra steget är att välja vilken smak och då valde jag jordgubb. Tredje steget väljer man topping och då tog jag chokladsås. Sista steget så gör de glassen på ett isbord.

När vi var i gamla stan gick vi in i affärer vi satte oss också på Niki's för att drick drinkar. Det var nog den äckligaste drinken jag någonsin druckit vilket vi alla kan komma överens om.

Vi satte oss sedan på en resturang mitt på apelsintorget och åt mat. Jag och Matilda delade på en pepperoni pizza. Mycket gott.

Puss o kram

Gillar

Kommentarer