Dagarna i Marbella del 2

Hej finisar!

Andra heldagen i Marbella var mer än perfekt. Vi vaknade av oss själva och gjorde oss i ordning. Vi gick strandpromenaden till Puente Romano för att äta frukost på ett ställe som vi hört mycket bra om. Alltså Celicioso och kan säga att jag älskar det stället.

Jag, mamma och Tania tog pannkakor, själv valde jag med bär och nutella och en juice till dricka. Matilda tog dock som vanligt ett nyttigare val alltså en acai bowl. Det är jätte gott också dock om jag får välj tar jag pannkakor före det alla dagar i veckan.

Pannkakorna var riktigt goda och hade en rejäl matkoma efter de. Vi gick sedan till stranden och la oss på beach cluben Trocadero, som vi spenderade nästan varje dag på. Där låg vi hela dagen. På kvällen gjorde vi oss i ordning och gick till gamla stan och "plaza de los naranjos". Påvägen hittade vi ett ställe där de gjorde rosenfromad glass. Jag tog med choklad och vanilj smak.

När vi var i gamla stan så satte vi oss på en resturang och jag tog pommes och mamma och Tania delade på en pizza som tydligen inte var god.

Tredje hela dagen börjar vi med en promenad till Puente Romano igen men för att äta på ett annat ställe. Vi åt på ett ställe som heter Rachel's eco love. Där var det sjukt fina färger och riktigt fint.

Jag menar kolla bara. Jag tog crepes denna gången med bannan, jordgubbar och nutella. Vi satt där ett tag och småpratade om en massa olika saker.

Här ser ni också Tania och mammas frukost samt min och Matildas goda apelsinjuice. Dagen tidigare hade vi bränt oss så jag och Matilda hade en dag inne så vi inte skulle bränna oss mer.

På kvällen åkte vi till ett köpcenter som heter la canada för att shoppa lite. Där fanns affärer som Bershka, Stradivarius och Zara som också är mina favoritaffärer. Jag shoppade lite, blev dock besviken på det som fanns i affärerna. När vi kände oss klara satte vi oss på ett kebab ställe för att äta och det var riktigt god mat. Sedan åkte vi hem till lägenheten. 

Gillar

Kommentarer