Idag vakna vi alla upp till att social media och tv-n berättade om resultatet vi alla har väntat på och hoppats på att de inte skulle hända som det gjorde jo kvinnohataren , racist , diskriminerande mannen vid namnet Donald Trump valdes. Några få saker han har sagt om kvinnor är följande :

"That giving your wife negotiable assets is a terrible mistake"

"That women are essentially aesthetically- pleasing objects"

"That sexual assault in the military is totally expected"

Detta är bara lite av det han har sagt.
Jag förstår inte hur ni tänker hur kan över 60 miljoner personer vilja ha honom som president. Jag sitter och funderar är det nu vi ska vara rädda.
För han har tidigare sagt att han skulle enkelt komma överens med potin. Några saker som kan hända jo det kommer en väg mellan Syrien och Amerika. Att ta abort kommer var omöjligt i USA. Inga gay par får gifta sig mera. Detta är ba få saker av det vi kommer se .. de få som inte gillar Trump och bor i USA  har idag försökt flytta till canada och det sluta med att så många sökte dit att många av deras sidor crashade.

Under har ni en intervju med Donald Trump fans .

Kommentera gärna och låt mig veta vad du tycker om det här !
xo Nicole

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Eftersom det är mitt första inlägg här så tänkte jag berätta lite kort om mig. Jag heter Nicole Backman är 19 soon to be 20 år ;) jag är finlandssvensk från en liten stad som heter Karis. Jag bor för det mesta med min pappa i vanda. Jag jobbar för norwegian Cruise line. Jag är en glad och sprallig tjej som älskar att le. Här kommer ni få läsa om min vardag, resor , träning och en hel del annat. Hoppas ni gillar det !
xo Nicole

Likes

Comments