Hej!
Så ledsen för dålig uppdatering det är mycket med skolan och så men ska försöka vara så aktiv jag kan❤️ idag är det Torsdag och imorgon är det FREDAG!! Haha är lite taggad bara men kommer kanske blogga lite imorgon Byee ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen kom mitt packet!

När jag kom hem från skolan så låg mitt packet i brevlådan och det jag beställde var sims 4 katt & Hund jag har spelat det jätte Mycket nu.

Och så ser ni en bild på min katt! Hon heter Modig och är 1 och ett halv år gammal jag älskar henne skit mycket!❤️
Men tänkte bara upd (Uppdatera) lite Bye!👌🏻

Likes

Comments

Nu är det vinter på gång.

Jag kom precis hem från skolan och tänkte blogga lite.

Som ni har sett på bilderna så snöar det riktigt mycket här och om jag ska vara ärlig så är jag inte ett så stort fan av snö. Men jag sitter hemma nu och äter pringles och väntar på ett packet som ska komma idag eller imorgon👍🏻. Jag ska också ha dans senare men kan blogga lite då om jag kan eller orkar haha. Men aja syns kanske lite senare puss och kram.

Likes

Comments

Hej! Jag är ny här och jag tänkte varför inte starta en blogg. Jag är 11 år och heter Nicole. Kommer ungefär skriva varje dag om jag hinner. Men nu tänkte jag skriva lite saker om mig. Jag går på dans och älskar att dansa på fritiden. Jag absolut älskar gymnastik gör det typ varje dag! Och är typ datornörd haha men ja det var lite saker om mig men syns senare eller imorgon Hejdå!

Bild på mig finns där 👆🏼

Likes

Comments