Hey, velkommen eller hvad jeg nu skal sige.

Du er klikket ind på min blog og nu vil jeg fortælle lidt om mig selv, men først... Jeg har længe gået med tanken om at have en blog, lidt et sted hvor jeg kan skrive alle mine tanker ned. Nu er den tanke blevet sat i værk, og det kan jeg kun takke mig selv for.

Når men nu til lidt information om mig. I vil ikke få alle informationer af vide om mig lige nu, da der jo også skal være lidt at skrive om senere. Som du nok allerede har læst hedder Nicola, jeg er 17 år gammel og går til hverdag på Frijsenborg Efterskole. Efter sommerferien skal jeg igennem 3 år på Greve Gymnasium. Om en lille måneds tid er mit ophold på efterskolen slut, det bliver hårdt at sige farvel. Men det bliver også godt at komme hjem til en hverdag med min mor og hund. Jeg elsker at tilbringe tid med mine venner, ikke nok med at vi hyggesnakker en del, så elsker vi også at få skøre ideer, der nogle gange ender galt. Men det må i høre mere om.

Bloggen kommer til at omhandle personlige oplæg, men også oplæg med mine venner og veninde. Og så skal i også glæde jer til træning, kost, fritid og hvad der nu kommer op af tanker. Men jeg håber at i vil følge med, og så håber jeg at vi ses igen, meget snart.

Knus Nicola


Likes

Comments