Header

Häromdagen när jag var i Skövde så fick jag med mig den här korthållaren hem. Hur bra och fin är inte den då? Finns även 3 fack till på andra sidan och man får även plats med lite sedlar. Jätte smidigt! Köpt på Glitter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå där! igår spenderade jag och sambon dagen i skövde. Jag överdriver inte när jag säger att vi var ute hela dagen nästan, från det att vi gick upp till 20 på kvällen. Det tar sin lilla tid att shoppa. Nu har vi äntligen fått köpt oss en dammaugare, hur bra? Nu ska vi städa så det skriker om det.

Idag har jag jobbat halva dagen och nu ikväll så har jag bara ordnat lite här hemma. Just nu sitter jag och spelar playstation och väntar på att sambon ska sluta jobbet så att man kan få i sig lite mat. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej. Här sitter jag i Jönköping på pizzahut och äter god mat. Men snart bär det av vidare mot Malmö för att kolla på lite fotboll. Kommer bli en bra dag de här känner jag. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hallå där. Hur har eran helg varit? Min helg har varit hyfsat bra faktiskt. I fredags kväll så var vi på bilträff här i Falköping, inte ofta man får se så många människor på ett och samma ställe i den här stan. Det är kul att det händer lite här i stan faktiskt! Igår så var det fest och utgång på olearys som stod på schemat så det har varit en rolig och bra helg.

Idag är man väldigt trött så blir att ta det lugnt framför lite serier och filmer resten av dagen. Hoppas ni har det bra! Vi hörs.

Likes

Comments

Hallå där. Idag började vi dagen med en ordentligt god frukost och myste till det lite extra framför en serie. Resten av dagen kommer väl fortsätta i samma spår då vi är lite förkylda här hemma. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter att varit sjuk hela veckan så jag måste vila upp mig ordentligt idag så jag orkar komma tillbaka.

Hoppas ni mår bra och att ni håller er friska! Vi hörs. 

Likes

Comments

Hallå! Här sitter jag och funderar på vad jag ska skriva i mitt absolut första inlägg sen jätte många månader tillbaka. Har raderat alla gamla inlägg dock och tänkte börja om på ny kula.

Jag skulle vilja säga att mitt liv är ganska normalt. Jag är sambo med min bästavän och bor i en ganska stor lägenhet i den lilla staden Falköping. Jag jobbar som undersköterska i hemtjänsten, vilket jag faktiskt älskar att göra då jag får träffa så många underbara människor varje dag! Jag gillar att åka på äventyr, kolla på fotboll, baka, träna och umgås med nära och kära. Det är väl också det mesta som ni kommer att få följa i din här bloggen, min vardag med andra ord.

Men nu ska jag ägna mig åt att kolla tv, äta gott och mysa. Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments