Header

När jag satt och förde över bilder från mina minneskort till min dator så insåg jag att det inte gjorts något inlägg sedan mitten av december. Jag samlade ihop några av de bästa bilderna jag tagit från nyår och fram till idag och bestämde mig för att nu fan ska jag göra något med dessa!

Jag ska försöka börja med att göra ett inägg i månaden från och med nu. Det är kul för mig att ha någonstans att dela mina bilder och i framtiden kunna titta tillbaka på. Det kan då vara lite tråkigt när det inte finns så många bilder som jag hade önskat att det varit. Ska även försöka skriva lite mer då det ofta blir att jag skriver det samma i alla inlägg och jag tycker det är roligt att skriva vad jag tänker! 

Men nog med detta nu, här kommer bilderna!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag satte mig och förde över lite bilder jag nyligen tagit från min kamera till min externa hårddisk. Jag lyckades då hitta bilder liggandes lite här och där i min labyrint av mappar som jag inte har någon aning om varför jag stoppat in dem där de är. Detta är bilder som jag känner att jag faktist tycker om men flera av dem har bara blivit bortglömda.

Här kommer då de 10 bilderna i väntan på att jag ska kunna ta några ordentliga vinterbilder att lägga up här.

Likes

Comments

Nu när det är December så kan man ju säga att hösten är officiellt över.

Jag är så himla glad över att snön redan är här och att den har legat kvar på backen i mer än tre dagar! Att bli av med de trista färgerna som de slaskiga, söndertrasade löven lämnade efter sig tycker jag är mycket underbart.
Det är flera av mina vänner som inte tycker om snö så här får ni en tillbakablick till början av hösten, när det fortfarande var varmt ute så ni kan plågas med tanken att ni inte kommer få känna värmen utomhus på ett tag!

(Bilderna är från slutet av Augusti till början av November.)

Likes

Comments

Jag har denna sommar för första gången fått chansen att fota ett bröllop! Det var ett av de roligaste sakerna jag gjort!

Fotandet startade vid kl 10 på morgonen och jag slutade fota ca kl 1 på natten, det blev ca 2000 bilder. Efter det var det bara att parta!

Då jag tog så fruktansvärt många bilder så var det väldigt många fler som jag blev nöjd med, detta inlägg kommer då vara lite längre är vanligt.

Ett stort tack till Malin och Niclas som lät mig göra detta och hoppas ni blev super duper nöjda med resultatet!

Likes

Comments

(En sak som jag inte hade med i mitt förra inlägg är att från om med nu så kommer inga bilder att vara redigerade på något sätt då jag inte längre har tillgång till Photoshop. Detta eftersom det var skolan som köpt ut det och de äger licensen på Adobe programmen jag hade i datorn. Så när jag köpte datorn av skolan så avinstallerade vi programmen.)

Den 21-23 Juli var jag med en vän och hennes föräldrar på en liten semester, vi packade in oss i en bil och åkte runt och tittade på olika ruiner. Det blev många bilder och därför väldigt många som jag blev nöjd med men jag har lyckats sortera dem så inlägget inte blir så långt.


Likes

Comments

Denna sommar har varit lång och har bestått av många resor fram och tillbaka till Torsby. Även då jag har haft så mycket att göra hela sommaren så har jag lyckats få några bilder som jag blivit riktigt nöjd med, under de få tillfällen jag oplanerat tagit upp kameran för att fota. ;p

Här är då mina oplanerade bilder som tagits under sommaren. (Vilka jag tog precis i början av sommarn och består av bilder från endast 2 tillfällen)

Likes

Comments

​Detta blir ett lite längre inlägg då jag har valt att ta med de minna favorit bilder från årets vår. 

Mitt sista skolår rullar mot sitt slut och det är nu bara 11 dagar kvar till studenten, betygen är satta och lektioner är inställda då det inte finns något för eleverna att göra. Så nu är det bara att sitta och vänta medan det nya livet väldigt snabbt smyger sig fram och under tiden får man tillsammans med sinna kamrater planera och pynta flaket, och innan det har vi ju balen! 

Men nog om det nu, här kommer bilderna!  

Likes

Comments

Det var för några vekor sedan som jag och Marie ännu en gång hade fotostudion för oss själva. Vi hade an plan för vad vi ville göra men tyvärr så hade vi inte tillräckligt många av en viss sorts lampa så det blev något helt annat istället.

Så här kommer två av mina favoritbilder från den morgonen.

Likes

Comments

Jag hade ju förväntat mig att snön skulle komma lite tidigare än februari men tydligen inte. Jag har på grund av det inga vinterbilder att dela med mig av än, men jag har några andra bilder som jag blivit nöjd med nu efter att skolan börjat.

Jag har köpt ett objektiv av en klasskamrat som jag är mycket nöjd med, så här kommer då några av de bilder jag blivit mest nöjd med!

Likes

Comments

Nu är den färgglada delen av hösten över och vi har smugit oss in i den grå och mörka perioden. Men det betyder att det inte är långt kvar till vintern kommer med den fina vita snön på riktigt.

Så när allt är trist och grått ute så tänkte jag att varför inte titta tillbaka på hur det såg ute för bara någon vecka sedan. Så här kommer några av mina favorit höstbilder från 2016!

Likes

Comments