Jag är på G.

Tuffar fram i vagn 4 längs den svenska landsbygden som om några timmar övergår till Norsk mark. Hinner även passera Karlstad och mitt "hem-landskap" Värmland!

Min frukost ombord bestod av en supergod kaffe som hade sällskap av en ny kvarg med superläcker smak! Fabuloso indeedo.

För att fördriva tiden på denna 5h långa resa lyssnar jag på musik och har fått sällskap av stolsgrannen, en liten kille på lite över 1 år kanske. Han sa inte så mycket men han var kul att kolla på. Grym balans hade han, way better än en själv!

Btw, jag har ALDRIG varit i Oslo tidigare. Inte vad jag vet iaf.. Kanske har mina föräldrar tagit med mig dit någon gång i mina yngre dagar men det finns inget minne att hämta haha. Anyhow ska det bli kul att se nått nytt!

ByeeeeBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är ingen stor grej egentligen men ändå lite. På något sätt blev jag lite taggad, kändes skönt att få det bekräftat.

Låt mig förklara.

Jag gjorde en synundersökning för ett antal år sedan som såg helt okej ut. Så jag sket i det, no biggie. Nu på senare tid har jag dock insett att jag inte ska behöva kisa för att inte ens kunna läsa en regskylt på en bil som är 10 meter bort. C'mon Marcus. Skärp(a)ning!

Jag var alltså på en undersökning imorse och insåg tillsammans med min optiker att glasögon är bästa lösningen. Yeeeey!
Har varit så anti glasögon pga trodde jag skulle se knas ut. Now I'm having second thoughts.

Ha det fint!

Likes

Comments


Myskväll igår och mysmorgon idag. Frukost på en balkong med en knasig vän = klockren start på dagen. Är mer än redo för denna jobbdag och du, LYCKA TILL idag!! <3 


Likes

Comments

Jag tog en sista minuten. 

Sitter inte på ett plan, sitter inte ens i en bil på väg mot Arlanda.. 
Sitter istället i en vagn på ett skakigt InterCity-tåg på väg tillbaka till Stockholm. Jag hade hellre låtit bli att öppna bildörren, bara suttit kvar och följt med tillbaka hem. Ändå åker vi i motsatt riktning, men det kunde varit värre faktiskt. Känner bara en enorm saknad redan, för jag vet vad jag åker ifrån.

Har haft riktigt bra dagar hemma med massa mys, födelsedagsfirande för pappz, skratt och allt däremellan, precis som det ska vara. Som alltid gick dagarna sjukt snabbt.. Typiskt. Får trösta mig med att vi snart ses igen och då hoppas jag att termometern visar minst 22 grader, för då blir det äventyr! 

Har dock ingen superperfekt Instagram-bild som summerar detta, istället får denna låt, just exakt denna textrad stå för allt jag känt dessa dagar. 
Jag lever. 

Kärlek i kubik. <3.


"Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever" - Thomas StenströmLikes

Comments

Slutade kl 17 idag och tog därmed långhelg. Ledig lör, sön och mån. Sjukt skönt och behövligt, hinner ju inte med livet ibland haha. 

No plans at all, tar det som det kommer. Hoppas bara att helgen bjuder på massa sol!! 

Ha en grym fredag. UTROPSTECKEN.

Längtar.


Likes

Comments


Har haft en superbra dag idag. Jag har varit ledig och på så sätt hunnit komma ikapp med vardagen igen efter allt som varit med flytt och en kortare vistelse i Värmland hos familjen.
Börjar alltså få ett mer organiserat kaos, precis som det ska vara.
 
När dagen började lida mot sitt slut mötte jag upp Stephanie som jag inte sett på aslänge, det var välbehövligt må jag säga. Vi svalde lite mat och klunkade en öl eller två på Friday's i kungsan. Där satt vi och myste och snackade om i princip allt som hänt sedan vi sågs sist. En riktig dundermyskväll helt enkelt!

Tack för det och godnatt från mig.
Signing out.. 

Likes

Comments

" Vissa stunder i livet får en att tänka, får en att se. Man öppnar ögonen lite mer, släpper in mer ljus. Det är dessa stunder som också får en att känna, vad som känns bra och vad som inte gör det. "

- Ett fem månader gammalt inlägg, som träffar mitt i prick, lika bra då som nu. 


Likes

Comments

 
FLAWLESS. TWO EXTREMELY POWERFUL WOMEN, ON THE SAME STAGE. GOD DAYM!! TOOOO MUCH!!!!!
 
ONIKA AND BEY <3

Likes

Comments

Efter ett överraskningsbesök i Hagfors är jag nu på tåget mot Stockholm, igen. Kändes nästan som om jag var hemma och vände direkt, tiden går ju så fort varje gång. Denna gång hann jag faktiskt träffa ganska många vilket var grymt kul! Några ansikten hade jag ju inte sett på flera månader..

Batterierna är nu laddade så det ska räcka ett tag, men att inte kunna fylla på närsomhelst känns lite tråkigt! Nu gläds jag i alla fall åt all kärlek jag fått dessa dagar, det är svårt att inte le stort när jag tänker på det! 

En annan grej jag vill nämna är då jag och storasyrran var på väg hem efter puben. Vi stannade till efter vägen vid ett hus där det verkar hända en del oförklarliga saker, en riktig spökjakt haha. Känslan vi fick där var inte speciellt trevlig och så fort jag vände mig mot byggnaden och kollade in genom fönstren fick jag rysningar ända upp i hårbotten.. Läskigt! 

Trevlig tisdag på er! 

Likes

Comments

Stor dag idag! Tar ytterligare ett kliv in i vuxenlivet och min egen självständighet. Nu ska jag rösta för mig och för oss, Sverige ska bli ännu bättre. 

Likes

Comments