Header

Nya möbler = materiell lycka!

Kände bara för att visa mitt fina vardagsrum som bara utvecklas mer och mer med tiden. Det är långt ifrån klart i mina ögon, men en bra bit på vägen. Det är bara dessa småprylar som ger den där härliga hemma-känslan som saknas egentligen. Men det är sånt som kostar enligt mig, jag har lite svårt för det. Ska jag köpa något så vill jag ha allt samtidigt.


För kännedom så flyttade jag och min sambo in i våran lägenhet i mitten på januari. Den var redan rustad med ett nytt och fräscht kök och ett helkaklat badrum. Resten har vi renoverat helt själva och jag måste säga att man blir riktigt stolt i slutändan. Ens egna lilla pärla. Synd bara att man aldrig känner sig helt klar. Men det hör ju till.

Likes

Comments

Min dator har inte mycket batteri kvar, så jag ska försöka fatta mig kort.

Jag trodde nog aldrig att jag skulle bli besviken över att missa en tvättid. Bokar alltid på söndagar men det visar sig att jag kanske var en aning trött sist jag bokade. Hur som helst, det betyder alltså att jag har en hel ledig semesterdag kvar innan det är dags att återgå till vardagen. Har väldigt svårt att se positivt på detta faktum, att vara ledig ger mig ingen ny energi utan får mig istället att aldrig vilja jobba igen. Sånt är livet som man brukar säga, men det är inte det livet jag vill leva.

Nyligen har jag kommit till insikt att jag inte är en person som ska ha ett vanligt svensson-jobb. Det är inte min grej alls, jag klarar av det och har inga problem så, men jag får personligen inte ut någonting av det. Och det är en sak som jag inte klarar av. Att ha exakt samma rutin varje dag där jag gör något som jag inte brinner för funkar inte för mig. Jag måste hitta en utväg.

Time to stop rambling, min dag kommer förmodligen spenderas i soffan vid mitt nya soffbord och min nya tv-bänk som jag och min sambo monterade ihop igår. Nu gäller det bara att städa så allt känns fräscht och härligt.

Likes

Comments

Klockan är 01.33 och jag har äntligen fått till min header. Vem hade trott att det skulle vara så knepigt att få till rätt storlek?

Jag har faktiskt inte lekt med grafisk design på ett bra tag och att blogga ligger många år bak i tiden för min del. Men för att jag ska kunna få utlopp för mina känslor och kunna bryta den tråkiga och upprepande vardagen med jobb och dylikt så kände jag att det var dags att skapa en plattform. En plattform där jag kan leka av mig, göra precis vad jag vill, skriva precis vad jag vill.

När man står där mitt i arbetslivet och inte känner att det finns någon framtid i det man gör, men heller inte har någonting att sträva efter eller några drömma att nå, är det svårt att vara pigg och positiv på sin fritid. Det är nu det jag försöker lösa här, att känna att det finns något kul på sidan om allt det där. Hur mycket jag kommer åstadkomma är ännu oklart, förhoppningsvis kan detta kanske blomma ut till någonting bra.

Här har vi mitt självporträtt. Det får räcka för tillfället.

Likes

Comments