Mode, Nickita testar

Jag har beställt två tröjor från wish som jag blev super nöjd med, jag har varit lite skeptisk till att beställa saker när man inte riktigt vet hur dom är i materialet och storlekar men jag har beställt lite saker sen i somras och har varit riktigt nöjd med allt som har kommit hem. Det är billigt och varorna kommer ganska fort. Här kommer bilder på det varor jag var köpt!

Hugs & kisses
@Nickitacollocolo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den 2/2 tog jag äntligen körkort! Det va verkligen på tiden att jag tog tag i det och nu när jag har det så är det en sådan otrolig lättnad! Jag gjorde skrivningen två gånger, fick 51 första gången och 58 andra gången. Jag gjorde uppkörningen 3 gånger och mitt råd är verkligen att ta körlektioner genom en körskola åtminstone några för dom är så grovt hårdare mot privatister! Men det var så värt alla pengar och tid som man la ner på det när man bara ville ge upp egentligen... Nu kan jag köra till träningarna och måste inte anpassa mig till några bussar vilket är ett hallelujah moment!

Hugs & kisses
@Nickitacollocolo

Likes

Comments

Mode, Event

För ett tag sen så var jag på Elle galan på Grand hotell i Stockholm och har inte hunnit lägga upp något inlägg på ett tag så alla bilder kommer nu!
Det bjöds på buffé och goda drinkar och en riktigt bra modevisning med mycket snygga och underbara kläder att dregla över.

Hugs & kisses 

@Nickitacollocolo 


Likes

Comments

Mat tips

Fläskfilé med friterad sötpotatis, sallad & hemmagjord sås, lätt att tillaga & grymt gott!

Börja med att steka fläskfilén på hög värme i olja i ca 2 minuter medan ugnen värms upp för att steka upp ytan, släng in den i ugnen & skär upp sötpotatisen i skivor & lägg i dom i fritösen men glöm inte bort dom där för det tar endast ca 1 minut innan dom blir knapriga & goda! Såsen rörde jag snabbt ihop med créme Fresh & sötsur sås! Voalá dinner is served!
#mattips

Hugs & kisses
@Nickitacollocolo

Likes

Comments

Mode

Jag såg detta underbart fina underklädes sett från Calvin Klein på zalandos instagram men kan inte hitta det på deras hemsida?! Är det någon som vet vart man kan hitta både tröjan och underkläderna så skulle jag bli väldigt tacksam om ni kunde skriva en kommentar och berätta vart!

Hugs and kisses
@Nickitacollocolo

Likes

Comments

Nickita testar

I julas så fick jag den här grymma doften & jag älskar den! Den luktar moget men inte tant & krämen luktar mycket samt länge, en riktig dröm kräm alltså!
Den här kan jag verkligen rekommendera men ni bör pröva lukten på er själva innan ni köper den då alla parfymer luktar olika på olika människor.
En grym gåva till en vän, flickvän, fru eller dotter!
Just nu kostar DOWN TOWN body lotion 200ml endast 99kr på parfym.se
#calvinklein

Hugs and kisses
@Nickitacollocolo

Likes

Comments

Nickita testar, Sport & träning

Då jag är allergisk mot något ämne i Cola och julmust så har jag inte vågat pröva denna MEN eftersom jag dricker nocco nästan dagligen så kände jag att en liten burk kan väl inte skada? Men oj så fel man kan ha, smaken tyckte jag faktiskt om trots all negativ kritik kring den men att behöva springa fram och tillbaka till toaletten och sova med en hink bredvid sängen var mindre uppskattat... Men så mycket som En halv burk lyckades jag iallafall få i mig 👊🏽

Jag tycker trots min hemska natt att ni borde pröva den, smaken är ju som baken så man ska inte lyssna på alla andra det dom ej tycker om kanske du älskar!
#vågaprovasjälv
#noccobcaa

Hugs and kisses
@Nickitacollocolo

Likes

Comments