Typiskt mig, jag säger alltid till mig själv att nu ska jag bli duktig på att blogga som jag gjorde förut. Men lika dåligt går de.
Nu ska jag lägga gasen i botten! Jag mår bra av rutiner, och blogga är precis som vilken annan rutin som helst. Efter att jag lämna Sverige känner jag att mina rutiner blivit lite sådär. Jag sover ibland till tio, men oftast blir de mellan 12-15. Inte alls en bra vana. Man förstör sin kost och man blir seg. Så idag gick jag upp med världens motvind, strax före nio. Inte alls skönt när man kommit ifrån tidiga mornar. Fast jag vet att de kommer löna sig när jag fått in vanan igen.

Så mina mål denna vecka är:
• Komma i rutin med mornar och inte gå upp efter 9.30!
• Börja om på min ”bok” som jag försvann förut.
• Försöka dra ner på socker så gott de går.
• Ringa två samtal som jag verkligen skjutit fram..
• Sätta upp mål för sommaren, maj-aug.

Vad har ni för mål den närmsta tiden?

Nu ska jag dricka en frappe och bara ta de lugnt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min bebis, åh åh. Tittar på bilden och saknar henne såååå. Hjärtat lilla. Samtidigt vet jag att hon har de jätte bra med Kim och allt. Men man kan inte låta bli att sakna!!

Ok, idag vakna jag upp tidigt och har varit i full gång hela dagen. Just nu sitter jag hos frissan med blekning i håret. Alltså fy vad blekning är en pain, när de bränner och fuckar hela skallen. Ska bara ha blekningen i typ tio minuter till, sen ska håret bli i en ljusare blond. Än har vi bara blekt min mörkbruna/svarta utväxt. Tänk att jag fick den hårfärgen, när jag ser ut som fan i den. Kommer aldrig överge den blonda sidan nu, for real.

Resten av dagen blir nog lugnt. Efter detta tänkte jag köpa kaffe någonstans, kanske något fika. Ikväll känner jag för att dricka, så blir antagligen så.
Måste även maila skolan och göra lite studier, antingen idag eller imorgon. Dagarna flyter ihop så jag är lite lost med dagar och tider. HAHA. Var länge sedan jag var så avslappnad.
Jag längtar bara tills håret är klart nu, fortsättning följer 😏

Likes

Comments

Hoooola 🥂
Hur mår ni? Med mig är de bra, men idag har jag varit så trött och seg. Vet inte alla varför..
Just nu sitter jag och dricker kaffe. Försöker ta de lugnt, njuta av här och nu.
Framtiden har mycket att ge och jag funderar på om jag någonsin vill komma tillbaka till Sverige, haha. På riktigt, jag är inte gjord för klimatet där och inte heller allt omkring. Jag vet inte.

Jag ska sätta mig ner imorgon och ringa lite folk, ni som hört av er. Jag har varit lite off ett tag. Haha.
Puss.

Likes

Comments

Godmorgon eller något, haha.
Klockan är fem här men jag vaknade för inte alls länge sen. Idag är de runt 16-17 grader här och inte alls kallt. Kändes lite kyligt förut, men fick slänga av min jackan kvickt när jag var ute. Vi har varit och köpt grönsaker och frukt på en marknad, nu ska vi laga mat. Jag är jätte hungrig, men samtidigt så himla trött. Det känns som att jag liksom varvat ner och är i något mode där allt är så jobbigt. Jag behöver väl bara vila och vila. Sömnen är det verkligen inga problem med här kan jag lova, sover dubbelt så bra som i sweden.

Vet inte vad planerna blir sen, får se. Puss.

På min 23 årsdag. Hatar blomman i bakgrunden, men har fått den i present så den får stå där. Jag fick den av två tanter när jag hade hittat ett betal kort som de tappat, så tog jag kontakt med dom. När de sedan hämta kortet så fick jag den, så jag kan inteeee ge bort den/slänga. Hehe. 🙃

Likes

Comments

Pic by me/// Ähhh, nu ska jag sova! Imorgon väntar ingenting alla vilket är skönt som attan de med.
Hoppas på att jag vaknar av alarmet imorgon och inte klockan tre som vissa dagar. Nattiiii 😇

Likes

Comments

Hej mina babes.

Nu är jag med blogg igen. Jag är ju inte i Sverige och vet att många vill att jag hör av mig mer, men jag försöker njuta av nu:et. Låter kanske så fjantigt men jag är otroligt less på alla sociala medier. Jag har tagit bort Facebook, instagram och ja, snap är väl de ända jag använder.
Så tänkte att ni kan få följa mig här, så ni vet att jag överlever. Mamma frågade mig idag om jag ska gå under jorden, haha. Är de verkligen så illa? Att man är helt gone om man inte har Facebook? Isåfall är jag de då.

Sitter just nu på ett coffe place och bara tar de lugnt. Ätit en sallad, druckit en latte och ätit en bakelse. I am full, hehe.
Ikväll blir de nog lugnt vi får se vad som händer. Lite bilder från senaste så hörs vi. Pussen.

Likes

Comments