Hej på er!

Idag skulle jag bara vilja tipsa er om var ni kan hitta bostäder och lokaler i ängelholm. Jag brukar ju ge lite tips på sånt jag själv tycker är toppen eller som jag tycker verkar bra eller som jag är nyfiken på och ser ifall ni har testat.
Detta är både tips och jag vill veta om ni testat på det här!

Företaget etablerades i början av 1980-talet och har cirka 850 lägenheter och 15 500 m² lokaler.
Dom har vunnit två år i rad med bemärkelsen ''högsta förvaltningskvalité'' så att säga vilket är viktigt att man vet tycker jag!

http://melinforvaltning.se/ har det mesta och väldigt mycket info man kan ta del av innan man väljer att kontakta dom. För mig är det väldigt viktigt att man har en bra förståelse och kommunikation mellan kund och företagare för bästa tilliten och här ser man ingenting som kan bluffa enligt mina blå ögon.

Har ni någonsin testat dom? Jag kikar runt lite och dom verkar ha VÄLDIGT fina lägenheter. Man blir nästan sugen på en spontan flytt när man ser dom, haha!


Lägenheter och lokaler i Ängelholm.


Likes

Comments

Hej på er alla!
Sitter just nu och kollar igenom olika sidor för att hjälpa en vän som behöver laga sin bil. Vännen har en bil med trasig motor. Det är ibland väldigt svårt att hitta ett bra ställe där man kan köpa motorer, växellådor och generatoragregat till ett bra pris. Vem har inte behövt en renovering på sin bil liksom?

Det finns en massa olika motorer och sjukt mycket info och hjälp ifall det nu är så att man skulle behöva det!
http://swedmotor.se/

Min kompis blev dessutom väldigt glad när jag fann länken. Han hade adrig hört talas om detta företag så han fick mycket info och mycket hjälp utav dom, han fick veta exakt hur han skulle gå tillväga.

Kunskap, tillgänglighet och engagemang


Likes

Comments

Har ni någonsin varit i småland?
Det har jag varit och det är verkligen super fint!
Detta inlägg handlar dock inte om hela Småland utan om en plats som heter Eksjö.
Jag har gjort väldigt mycket i mitt 43 åriga liv vilket är toppen, man har ju inte direkt levt färdigt ännu!
Just idag tänker jag tillbaka på när jag låg på det där fina hotellet med mina vänner, åt god mat och fick en riktigt bra service faktiskt. Det var verkligen värt pengarna även om det inte var dyrt om jag minns rätt..
Vi var på stadshotellet i Eksjö. Det var varmt, skönt och jag saknar verkligen maten. Den var helt galet god!
http://www.eksjostadshotell.se/ är hemsidan för er som kanske är intresserade av att komma hemifrån lite.

Bildresultat för http://www.eksjostadshotell.se/


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bara prima skinka!
Idag tänkte jag faktiskt tipsa er om en sak som en gammal bekant till mig berättade över telefon, hon skickade också även lite länkar till mig privat för att visa. Hon sålde ett dödsbo via http://novaretro.se och det var super bra enligt henne. Tänkte att någon av er kanske testat detta eller är sugna på att göra? Jag är nyfiken! Fungerar de? Det gick ju visserligen jätte bra för min vän men en vän är ingenting emot fler liksom. Berätta för mig!

Hur som helst så ringer man dom helt enkelt och bokar in ett möte för att dom ska värdera ditt dödsbo. Dom säger en viss summa, kontantbetalning.
Dom hjälper dessutom med städning och flytthjälp om det skulle behövas. Jag tycker det låter toppen helt enkelt!
Vad tycker ni? Låt mig veta!

Prylar

Likes

Comments

Hej!
Har ni någonsin funderat på att fåglar förstör, bajsar och äter på de flesta ställen där dom absolut inte borde och visst är det irriterande? Minst sagt!
Visste ni att det faktiskt finns saker man kan göra emot det? http://www.birdblock.se har en massa produkter som håller fåglar borta. Det är både bekämpning och skydd mot fåglar vilket är toppen tycker jag! Jag hatar när man ställer ut en soppåse utanför dörren som man ska gå iväg med till soprummet och man kommer ut genom dörren och ser att en fågel varit där och bitit sönder påsen. Hur irriterande är inte det? Extremt!
Jag tycker därför att birdblock är en jäkligt bra idé. Att man inte tänkt på sådant tidigare?!
Jag har kikat igenom produkter och ska kolla direkt hur det är man gör för att få bästa skyddet! Dessutom hjälper dom även när det kommer till vägglöss. Fantastiskt? JA!!
Bildresultat för birdblock.se


Likes

Comments

Hur mår ni? Jag mår bara toppen!
Just idag gör jag inte speciellt mycket men tanken är väl att jag ska städa och plocka av lite.
Jag kika runt på lite bildelar då jag har väldigt bilintresserade kompisar och jag hittade en sida som tar halva ungefär halva priset för bildelar. Begagnade men jätte bra.Till exempel om en bil krockat så hamnar den där. Dom tar dock endast dom delar som är riktigt fina och riktigt hela. Det är det som är viktigt för dom och självklart för oss som vill köpa delarna.
http://www.autodemontering.se/

Vad tycker ni? Jag tycker det låter as bra! Jag har dock aldrig beställt något, har någon utav er gjort det? Kan ni ge något tips?
Jag har tänkt beställa men jag hinner väl få svar utav er innan leverans kommer, vet inte hur lång tid det tar. Hoppas det går fort dock, det vore kul!
Likes

Comments

Hej hur mår ni? Jag mår toppen bra. Jag har massa att göra hela tiden men ska verkligen försöka bli bättre här igen.

Likes

Comments

​Hej!
Jag har precis beställt hem en massa kläder inför vintern. Jag är så himla frusen av mig och hörde faktiskt om en hemsida som gör kläder utav ull och fårskinn. Jag funderade en stund på de där men dom ser riktigt bra ut och inte farligt dyrt. Värt att testa för att inte frysa ihjäl? JA, verkligen! 

titta på dessa bilder ett tag - 
skorna är i fårskinn. Fårskinnstofflor helt enkelt. Dom ser varma och sköna ut och har dessutom en väldigt stilren design ellerhur? Älskar det! 

Ullkofta tunn lång svart
och detta är en sak jag verkligen älskar! Detta är alltså en lång kofta i ull. Mysig, varm och älskad. Alla dagar denna vinter, självklart om den nu är så mysig som den ser ut! 

Vill ni också hitta någonting som håller er varmt? Isåfall tycker jag att ni ska kika in här! http://www.ebbesbutik.se/

Likes

Comments