Header

Hallå vänner! Tänker ta en bloggpaus, vet ej hur länge, bara tills jag känner att alla bitar fallit på plats. Hoppas ni förstår! Ha det bra så länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • vardag
  • 239 Readers

Likes

Comments

Allt har inte vart sig likt på senaste. Har haft världens bloggtorka och det har vart tufft över lag. Har börjat fått ont i svanskotan som jag bröt för många år sen. Är så rädd att jag inte kan vara med och tävla på u-SM.
Men det har inte bara vart dåligt,
har i vilket fall som helst fått sommarjobb! Trodde aldrig det men det var verkligen en glad överraskning!
Nu ska Jag och Martin åka och fika, hade!

  • vardag
  • 306 Readers

Likes

Comments

Hallå, har lite bloggtorka just nu, känns så meningslöst att bara skriva vad gjort under dagen. Men nu händer roliga saker! Tänker inte avslöja något nu utan det kommer senare ;) idag ska jag vara med Martin, tar en vilodag från träningen, det behövs kan jag säga! Börjar 12 idag så jag sitter på bussen nu till Falun. Ha en bra dag hörrni!!

Likes

Comments

Absolut jobbigaste dagen på hela veckan. TISDAG. Har haft mensvärk hela dagen och Ipren biter inte på mig. Kom hem 10 över 5 idag och har legat i soffan sen dess. Har en medicinuppgift som ska vara inne imorgon och har även prov i historia, jag och Tilda ska väl plugga på Skype senare men nu ska jag stoppa i mig lite mat. Hade.

  • vardag
  • 447 Readers

Likes

Comments

Uppdateringen har inte vart på topp, men har inte heller mått så bra dom senaste dagarna. Humörsvängningar hit och dit, besvikelser och lite ensamhet. Men allt blir ju lite större och lite allvarligare den veckan man ska ha mens. Nu ska jag åka och träna och sen prata med Martin, så ni får ha det bra!

  • vardag
  • 446 Readers

Likes

Comments

Har äntligen fått hem dragremmar och mina skor! Beställde dom lila men dom var tydligen slut så pappa ringde och skällde lite så fick jag dessa redan dagen efter! Supernöjd och skönt att äntligen ha egna saker!

  • Träning
  • 440 Readers

Likes

Comments

Känns för tillfället som att bloggandet börjar bli uruselt. Känner mig för övrigt rejält ur led och vilsen. Måste nog ha den värsta PMSen världen någonsin skådat.
Nog om det, igår kväll skulle bjuda på festligheter som blev inställda så vi fick nog och ordnade eget. En grillkväll i början på april, kallt? Ja. Succé? Minst sagt! Vi hade riktigt kul för att vara en iskall aprilkväll och somnade då sex imorse! Fick även träffa Linn och Vanessa som jag skrev om i ett tidigare inlägg och det var riktigt kul! Det kom mycket trevligt folk och kvällen var, trots omständigheterna, väldigt lyckad! Btw!
Min älskade pappa förgyllde även min dag då han klickade hem mina första alldeles egna lyftarskor! I augusti förra året bestämde jag mig för att satsa på tyngdlyftningen och har inte haft egna skor utan jag har lånat av klubben, så såg jag dessa och tänkte bara att jag måste införskaffa mig ett par!

Rörigt inlägg men det är lite vad som har hänt de senaste dagarna! Hade.

Eftersom att svart är så tråkigt så varför inte lila?

Minns ni blåmärkena från förra inlägget? Inte så vackert nu kan jag säga!

Likes

Comments

Yes, det var tränings-söndag idag. Tufft schema, men jag tog mig igenom det! Inte smärtfritt dock, slet upp ännu en valk idag och tappade en hantel på tummen och slet på något vis upp skinnet under nageln? Det sved kan jag säga! Men sånt händer! Hoppas ni hade en fin påskafton igår! Hade.

Ser ni blåmärkena?

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Saras födelsedag!! Detta är en person som ligger väldigt nära hjärtat, hon är som min lillasyster och vi har växt upp tillsammans. Sov över hos dom inatt, Sara är nämligen Thereses lillasyster. Hoppas din dag blir som du vill vännen. Älskar dig. ❤️

Likes

Comments

Denna dag har inte vart så händelserik, vaknade, tränade och nu är jag med Alina och Therese, snart ska vi rulla mot nåt thai ställe och för fira Sara som fyller år imorgon! Sover hos Therese inatt så vi kan gå upp och sjunga för Sara. Så ha det bra hörrni och njut av solen!

Likes

Comments