Usch, idag är en sån dag jag bara vill hem till min hemstad(konstigt nog). Folk här uppe i Sthlm är så sjukt dryga och stressade, inget nytt jag vet, men sjukt irriterande. Hur svårt kan det va att ba tycka livet e fett o inte vara så himla depp haha? Äsch what ever...

Jobbade heeeela dagen igår, först i butiken och sen blev jag inringd till en nattklubb på Södermalm som behövde personal för kvällen, så jag ställde upp. Sjukt trevliga o sköna personal där, blev välkomnad på ett fint sätt och hade det kul helt enkelt. Nu står jag i butiken igen efter 4h sömn och drömmer mig hem till Alingsås och mina föräldrar haha... kan och låtar sig emot att jag sticker dit idag efter jobbet, är sjukt sugen på att komma bort en helg!! Träffa Kalle, min älskade syster som ska gifta sig snart, mammas mat osvosv.

Vi gör så att ni lägger alla frågor till min Q/A i detta inlägg så blir nästa inlägg ett inlägg där jag besvarar alla frågor :)

Likes

Comments

Det är äntligen fredag, dock jobbar jag idag och imorgon så ledig är inget jag kmr vara.. annars så händer det nog inte så mycket i helgen, jag tror nog att det blir lugnt på festfronten. Redan varit ute 2 ggr denna veckan så ska nog chilla azz.

Jag och Sebastian Tadros, som ni säkert känner igen från Justin Bieber videon vi gjorde ihop, ska filma in lite nytt idag och imon till YT, så håll ögonen öppna inför det!!

Likes

Comments

Tjenare allesammans!

Det är med glädje att meddela er att jag från o med nu kommer börja blogga, IGEN(haha). Jag har så mycket att dela med mig om sen jag slutade blogga, slutade med hästarna. Så.. VÄLKOMNA, nya som gamla, jag e fett taggad!
Kommentera i detta inlägget vad ni har för funderingar och frågor, så kör vi en sån där standard Q/A i nästa inlägg!

peace

Likes

Comments