Header

Det blev en bra dag ändå. Eller ändå ska jag ju inte säga, det ända negativa var ju bara att jag var trött och förkyld.
På kvällen fick vi gäster, eller ja, pappas bästa kompis och pappas kusins barn (alltså min nästkusin, som är ca 50 år, japp)
Vi åt hemmagjorda hamburgare, som vi gjorde av färs från pappas Bästis gård, jätte gott.
Sen gick jag ut en sväng och hängde med kompisar, det var trevligt.
Hoppas alla haft en bra dag <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan.
Igår åkte jag och Tilde en sväng till stan. Efter det så hängde Oliver och Berend hem till mig, vi hängde där ett tag, vi var och badade lite grann, sen sov dom över hos mig.
Idag har jag legat i sängen hela dagen, jätte trött...

Likes

Comments

Hej! Det blev inget "poolparty" igår tyvärr, då jag börjar bli sjuk. Men istället kom min pojkvän (som fyllde år igår) hem till mig en stund.
Kände att jag hade en så hälsosam kost igår: frukosten va en pizza bit, lunchen var donken och middagen blev chips och dipp, 10/10.
Nu ska jag dra in till stan en sväng. Jag behöver köpa nya wispies (fransar alltså) då alla par jag har har gått sönder på ett eller annat sett :/

Likes

Comments

Hej!
Idag ska min kompis, som bott hos mig i en vecka åka hem. Vi ska skjutsa henne till vår sommarstuga nu. Vi ska alltså åka dit nu och hem sen direkt.
Ikväll ska jag och några kompisar hem till Oliver, poolparty ser det ut som, det blir mysigt.

Likes

Comments

Hejsan! Vaknade i morse med feber, skyndade mig iväg till sjukgymnasten, som sa att mitt knä såg super bra ut. Efter det gick jag och mamma och åt sushi på spice and Rice, jätte gott.
En stund senare så mötte jag upp Zanna och Sandra och vi har bara gått runt på stan, jag köpte bara ett par nya jesnsshorts från Levis, super sköna.

Likes

Comments

Västtrafik har varit knäppt denna veckan, i onsdags kom bussen 20 minuter sent, körde fel flera gånger och glömde hämta upp folk... idag skulle jag ju åka och ta bort stygnen, med bussen som gick 13.05 skulle jag hinna precis i tid, men vad händer då, jo bussen ändrar tid till 13.35. Så pappa får köra och hämta mig snabbt som sjutton, nu sitter jag på en buss som är jätte sen den också, enligt snapchat har vi åkt i 30 hela vägen. Jaja det är i vilket fall sånt här som ger mig inspiration till att ta AM körkort till hösten, flera av mina kompisar har den typen av körkort men det funkar ju inte i längden att bara lita på att dom kan skjutsa mig.
En sak till det går typ en buss per dag här ifrån (lite överdrivet men) så är det att bo på landet ;)

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag gjorde en titthålsoperation på mitt vänstra knä för 11 dagar sedan. Och idag ska jag ta bort stygnen. Det kommer bli skönt att bli av med dom så jag äntligen kan bada igen.
I övrigt ska jag nog bara chilla lite idag, jag är så trött

Likes

Comments

Idag fick jag sommarlov, jag klarade klass 8. En stor anledning till att jag klarade 8an va tack vare min Mentor Ingela. Hon har hjälpt mig med allt. Idag var hennes sista dag, min favoritlärare slutar efter våra 3 fina år tillsammans (ja jag hade henne i sexan). Hon har vart på många möten för min skull, med föräldrar, BUP, rektorn, lärare, elevassistenter. Hon har gått långt med mig och mitt skadade knä. Hon har tröstat mig när jag rymt till hennes arbetsrum under lektioner. Alla mina utvecklingssamtal har dragit ut på tiden för att mina föräldrar ser henne som en kompis. Min (och många andras) förebild slutar, så nu när vi inte kan kämpa tillsammans längre kommer vi att kämpa för dig.
Detta låter ju konstigt, jag vet, men jag såg henne som mer än bara en mentor, som en vän, en utomstående vuxen som alltid lyssnar försöker förstå.
Skolavslutningen var fin, men med så mycket tårar, jag har gråtit hela eftermiddagen och det är med tårar i ögonen jag skriver detta nu.
Sommaren har precis börjat så tårarna är också utav lättnad, nu passar vi på att njuta!

Likes

Comments

Hej, här har jag inte varit inloggad sedan februari, det har varit tufft den senaste tiden, skolan tar kål på mig, jag har precis fått veta om min adhd, eller ja, vi har vetat om den ganska länge, utredningen har gått jätte långsamt, vi var i Varberg då det var cirka 4 års kö i Skövde, och om 4 år har jag redan tagit studenten... Men i Varberg vågade dom inte sätta diagnosen, så svaren skickades tillbaka till Skövde där dom tyckte att det var fel bedömt. Det tog tid att få gruppen här att kolla på alla tester också, men nu tillslut är det klart, jag har Adhd, men jag är fortfarande jag, ända skillnaden är att från och med nu så kan jag (förhoppningsvis) sitta stilla, konsentrera mig och kanske inte störa alla hela tiden.

Likes

Comments

Hej.
Det där med att skriva varje dag gick ju bra... jag glömde bort det, direkt.
Men helgen har varit toppen! Verkligen. Dock är jag helt slut nu.

Likes

Comments