Header

En lång paus!

​Hejsan alla underbara, nu var det ett tag sen jag la upp något. Jag har helt enkelt haft fullt upp och inte så jättemycket att skriva om, men nu är jag på banan igen! Jag har några spännande nyheter också! 

​Skötare

​Jag har äntligen blivit skötare på en D-ponny som heter ​Rovalds Zantique (Zvante)​, och han är sååå underbar! Han kanske är lite segstartad på ridlektionerna ibland, men han är så fin, snäll och lätt. Han är väldigt lugn i boxen och när man tar hand om honom så han är perfekt för mig. 

Jag fick reda på att jag skulle få bli skötare på honom idag då jag fick svar på min ''förfrågan'' om att få bli skötare på honom. Så nu kommer jag och min kompis åka dit tillsammans (hon är skötare på en annan D-ponny) och ta hand om hästarna. 

Vi ska även snart ha ett så kallat ​skötarmöte ​då jag tror att vi ska prata om vilka uppgifter man ska göra o.s.v.

Jag har inte så mycket mer just nu, förutom att jag kanske också ska på ​häst för en dag ​nu på fredag.

​Tack för att ni läste, puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon!

Idag händer det en så rolig sak! Ja, ni förstår säkert vad tack vare rubriken, men idag ska jag ha min första ridlektion för den här terminen! Det ska bli så himla roligt och nu när jag har mina snygga ridstövlar så känns det ännu roligare. Det är en häst på min ridskola som heter Esso, och jag saknar honom så mycket. Jag saknar även Robin Hood, Arletta, Lloyd och många fler! Allt ska bara bli så roligt och spännande.

I natt kräktes i alla fall ingen katt i min säng. Jag bäddade ju så klart om innan jag gick och la mig igår. 

Min mamma har fixat så att min farbrors fästmö har möhippa idag, så jag, pappa och min bror får inte vara hemma. Därför ska vi hitta på något roligt i helgen. Pappa ska ta lite bilder till ridningen som jag lägger upp senare.

Jag börjar äntligen vänja mig lite vid bloggandet osv. 

Tack för att ni läste, hejdå!

Likes

Comments

​Hejsan!

Nu sitter jag här, framför datorn, klockan 23.28, och skriver ännu ett inlägg till bloggen. Som titeln heter, så blev det inte riktigt som planerat igår kväll, och i morse. Jag skrev ju att jag skulle gå och lägga mig runt 23.00, men nej, så blev det icke. Meningen med att lägga sig då var för att kunna gå upp tidigt dagen efter för att gå ut och gå. Fast jag fastnade framför datorn... Och inte bara det! Min katt, Svea, som slickar sig 23/7 (och inte 24/7) kräktes i min säng klockan två på natten! Det ända jag kunde göra just då var väl att gå in till vardagsrummet och lägga mig inlindad i en filt och försöka somna om. Eftersom att jag var så trött så slocknade jag direkt, men vaknade 10.33. 

Annars har min dag varit great! Jag träffade mina bästa kompisar idag igen, men runt 16.00 åkte hon hem till Gävle, där hon bor. Om jag inte har berättat det så bor jag i Uppsala.

Jag hoppas att eran dag har varit bra också. Ha det bra, hejdå!

Likes

Comments

​Hej på er.

Idag är det torsdag och klockan är runt 22.40 och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon tänkte jag gå upp runt 07.30 för att hinna gå ut och gå. Eller snarare på en Pokénad.

Idag träffade jag i alla fall två av mina bästa vänner. Vi hängde i Frodeparken och lite i stan. Jag träffade även en ny person idag.

Så sammanfattat så var min dag väldigt bra och jag hoppas att eran också var det, hejdå.

Likes

Comments

Hej på er!

Detta är mitt första inlägg, och med det tänkte jag skriva 15 fakta om mig själv så att ni kan lära känna mig och vad jag gillar o.s.v.

1. Jag heter Nicolina Sjunnesson.

2. Jag bor med min mamma, pappa och bror.

3. Jag har 2 katter, blandras: Norsk skogskatt & Perser, Svea & Sigge.

4. Mitt största intresse är ridning och hästar.

5. Jag har ridit i över 1 år nu.

6. Mina favoritfärger är mintgrön, turkos, vit och svart.

7. Jag ÄLSKAR vattenmelon!

8. Jag spelar Pokémon Go.

9. Jag är singel.

10. Min favorit serie just nu är The Originals.

11. Min favoriträtt är vattenmelon sallad med potatisgratäng och oxfilé.

12. Jag ska bli vegetarian när jag blir stor.

13. Jag vill besöka Paris och Grekland.

14. Jag har många bästa vänner som antagligen kommer fram på bloggen då & då.

15. Jag vet inte vad jag vill jobba med än.

Det var all fakta för detta inlägg, jag hoppas att just DU kommer att fortsätta följa min blogg och hälsa på då och då. Ha det bra, hejdå! 

Likes

Comments