Boston Bruinsilla on vielä kolme peräkkäistä voittoa suuren tappion jälkeen

Siitä lähtien, kun Washington Capitals voitti Boston Bruinsin suurilla pisteillä, joukkue on pohtinut syvästi. Viime aikoina Boston Bruins on voittanut kolme peliä, ja joukkueen itseluottamus on palautunut. Molemmissa otteluissa Boston Bruinsin ja New York Islandersin välillä maalivahti Tuukka Mikael Rask puolusti maalia hyvin. Boston Bruins hävisi New York Islanders -pelin kuukausi sitten, ja nyt joukkue on voittanut takaisin.

Kuukauden runkosarjassa on jäljellä Boston Bruins, joka on 6 pisteen päässä ensimmäisestä Washington Capitalsista. Molemmilla kausilla Boston Bruins pääsi pudotuspeleihin itäisen konferenssin ensimmäisellä sijalla. Boston Bruinsin pelaajien epävakauden takia viime kuussa joukkueen sijoitus putosi suoraan neljänneksi. Viime vuosina Boston Bruins Pelipaita on voiman symboli yleisön sydämessä. Joukkue ei halua nähdä yleisön kadonneita silmiä. Joten seuraavassa ottelussa Boston Bruins pelaa ehdottomasti voimallaan voittaakseen pelin.

Monien joukkueiden vahvuus on muuttunut tällä kaudella, ja Florida Panthers ja Carolina Hurricanes paranivat eniten. Vuonna 1996 Florida Panthers Pelipaita ilmestyi Stanley Cup -finaalissa, josta tuli myös ainoa kerta, kun joukkue pääsi finaaliin. Florida Panthersin tulokset ovat olleet matalassa laskusuhdanteessa vuosien varrella, ja divisioonan mestaruudesta on tullut joukkueen korkein kunniamerkki. Florida Panthersin uusi pelaajajoukko on kaikki noin 25-vuotiaita, ja nämä pelaajat ovat osoittaneet erittäin kypsää ja vakaata suorituskykyä tällä kaudella.

Likes

Comments