Seks kamper på rad av Tampa Bay Lightning og Florida Panthers

Forrige sesongs NHL-mester var Tampa Bay Lightning, så denne sesongen har de blitt motstandere som mange lag vil slå. Tampa Bay Lightnings største konkurrenter i divisjonen er Carolina Hurricanes og Florida Panthers, som begge for øyeblikket er blant de to beste når det gjelder poeng. Denne sesongen ble Dallas Stars det laget som tapte flest kamper på overtid i ligaen. De tapte totalt 14 kamper på overtid.

I de siste rundene av den vanlige sesongen var Tampa Bay Lightnings motstandere Florida Panthers. Florida Panthers vant de to første kampene, Tampa Bay Lightning vant de to midterste kampene, og nå har de de to siste kampene igjen før de starter. Med poengene til Florida Panthers og Tampa Bay Lightning har disse to lagene allerede gått videre til sluttspilllisten. Både Tampa Bay Lightning drakt og Florida Panthers drakt vises i sluttspillet denne sesongen, og de er begge et av de sterkeste lagene i ligaen.

Det mest beklagelige laget denne sesongen er Columbus Blue Jackets, de er redusert til det siste i divisjonen. Columbus Blue Jackets, som også brøt seg inn i sluttspillet forrige sesong, denne sesongen jo mer de ønsker å vinne spillet, jo mer mislykkes de. Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights ble laget med flest poeng denne sesongen. Kan de fremdeles prestere bra i sluttspillet?

Likes

Comments