Den nye sesongen gir Anaheim Ducks nytt håp

Ved slutten av NHL-spillet startet utkastssigneringene til hvert lag igjen. I den nye sesongen vant Buffalo Sabres og Anaheim Ducks den første signeringsrunden, og disse to lagene rangerte sist i forrige sesong. Det nye laget Seattle Kraken fikk mest oppmerksomhet fra publikum, og alle ønsket å vite hvem som ble de første spillerne på dette laget. Teamet som vant den første signeringsrunden representerer en ny begynnelse, og de vil innvarsle fødselen til en flott spiller.

Gjennom årene har Anaheim Ducks drakt gradvis blitt glemt av publikum, og lagets ytelse er også veldig dårlig. Etter at Anaheim Ducks vant den første Stanley Cup i laghistorien i sesongen 2006-2007, falt lagets ytelse på grunn av hovedspillerens pensjon. I sesongen 2013-2014 steg Anaheim Ducks igjen for å oppnå flotte resultater, men laget tapte mot motstanderne i den syvende finalen.

I løpet av de siste to årene kunne Anaheim Ducks ikke engang kvalifisere seg for sluttspillet, og laget sto nok en gang overfor muligheten for ombygging. I løpet av de siste to tiårene har Anaheim Ducks designet den unike stilen til Barn drakter som er veldig populære, og lagets resultater har alltid vært i god stand. Publikum tror at Anaheim Ducks vil komme tilbake til sluttspillet med sin styrke i den nye sesongen. De er et team som ikke vil gi opp drømmene sine lett.

Likes

Comments