Header

Jeg elsker iskaffe! Desværre er jeg med mit budget ikke i stand til at købe mig en kop på en café hver dag, også selvom jeg ville ønske jeg kunne:)

Derfor har jeg fundet en opskrift på den perfekte iskaffe, der smage (næsten) ligesom dem du kan købe.

Opskriften er som følger:

5 isterninger

En kop kaffe

Valgfri mængde rørsukker

Valgfri mængde mælk (gerne så meget at kaffen får en lidt lysebrun kulør)

Herfra blendes det hælde sammen, hældes i en kop, og du kan efter eget valg vælge at hælde en smule mælk oveni:)

Og voila- en lækker iskaffe parat til at drikke;)

Derudover er den heller ikke super usund, så du kan med rette drikke den uden at få dårlig samvittighed.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I må meget undskylde, at vi ikke har fået kørt denne sundheds uge, men jeg lover der ville komme nogle indlæg den næste tid omkring det!

Vi har lige haft emneuge, og jeg troede egentlig, at jeg ville have haft mere tid, men lige pludselig forsvinder tiden bare...

Nå, men nu har vi ferie, og jeg glæder mig personeligt helt vildt meget til bare at kunne slappe af. Jeg skal i sommerhus, så det bliver også virkelig afslappende + man er tæt på naturen, så der er ikke så meget støj og larm fra byen.

I må have en god fredag!

Likes

Comments

Hey

Jeg vil lige dele dette HM fund til kun 80 kr. Dels kan det bruges til hverdag, men hvis man dresser det lidt op, vil det også kunne bruges til fødselsdage eller andre festligheder!

I må have en god aften!

Køb blusen her!

Likes

Comments

Billeder fra pinterest

Lige pt har vi temauge i skolen, og vi har derfor fri klokken 13 hver dag, hvilket er mega lækkert, for så får man tid til nogle flere ting end normalt.

I denne uge på bloggen vil vi holde en sundheds uge, hvor der vil komme en masse indlæg op omkring sundhed.

I dette indlæg vil jeg give jer nogle råd til, hvordan i kan blive motiveret til at spise sundt og træne.

1. TIP:

Lav en skema over hvad du vil træne og hvornår, og hæng det op så du husker det. Du kan evt. tjekke vejrudsigten, hvis du fx. skal ud og løbe.

2. TIP:

Hvis du ikke har tid til at løbe en tur eller ikke orker at lave den store workout, så kan du også gå eller cykle en tur. Jeg elsker selv at gå aftenture i københavn sammen med nogle af mine venner.

3. TIP:

Hold dit værelse ryddet. Jeg hader når mit værelse er rodet, og man føler sig også lidt mere fri til at lave andre ting, når der ikke er rodet.

4. TIP:

Find en måde du kan blive motiveret på fx. lav en form for mood board eller aftal med din veninde, at i træner og holder jer sunde sammen. Det motiverer i hvert fald mig meget at gøre det med en veninde og det bliver også lidt sjovere.

5. TIP:

Husk at få nok søvn. Søvn er næsten nøglen til alt, i hvert fald sundhed. Hvis man ikke får sovet nok, får man for man øget trangen til slik og usunde ting, men man har til gengæld meget mere energi.

Jeg håber, i har en fortsat god mandag!

Likes

Comments

1: HER 2:HER 3: HER 4: HER 5: HER

Blå og hvid er to af mine ynglings sommerfarver! Derfor er jeg da også super glad for, at det i år er ved at blive meget in.

Enjoy denne lille collage med nogle af de fedeste blå og hvide items!

Likes

Comments

Nu er tiden snart inde, til vi skyder dette års konfirmationer i gang, dette indlæg er måske lidt sent på den, men hellere sent end aldrig, ikke?

Jeg skal selv konfirmeres i år, og jeg har valgt at købe noget lidt mere budget venligt, da jeg ikke tror jeg kommer til at bruge det så meget efter min konfirmation.

Men her er nogle bud til noget nice konfirmations tøj:

NR. 1: HER NR. 2: HER NR. 3: HER NR. 4: HER NR. 5: HER NR. 6: HER NR. 7: HER NR. 8: HER NR. 9: HER

Likes

Comments

I weekenden hopper vi ind i April, og der kommer dermed det første indlæg i vores serie "Det sker i:" vi kommer til at fortælle jer om events osv. der sker specielt i den måned.

MADS NØRGAARD LAGERSALG:

DATO: 29. MARTS-2. APRIL

STED: NØRREBROHALLEN, NØRREBROGADE 208, KPH N

HELLO VINTAGE:

DATO: 31. MARTS-1. APRIL

STED: KPH VOLUME, ENGHAVEVEJ 80, 2450 KØBENHAVN SV

CALVIN KLEIN OG TOMMY HILFIGER LAGERSALG:

DATO: 29.-30. MARTS

STED: TRANGRAVSVEJ 22, 1436 KØBENHAVN

MAANESTEN SALE:

DATO: 31. MARTS-2. APRIL

STED: LÆDERSTRÆDE 26, KØBENHAVN ELLER VOLDEN 24-26, AARHUS

VERAS MARKET:

DATO: 2. APRIL

STED: TRANGRAVSVEJ 14, KØBENHAVN

SÆSON START, KØDBYENS MADMARKET:

DATO: 1. APRIL

STED: FLÆSKETORVET, 1711 KØBENHAVN V

SAKURA FESTIVAL:

DATO: 29.-30. APRIL

STED: LANGELINJE PARK, KØBENHAVN

God torsdag!

Likes

Comments

1: HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER 6: HER

Et af de absolut største trends her i 2017 er statement T-shirten!
Jeg synes det er et godt eksempel på hvordan mode, ikke er så overfladisk som mange mener, men tværtimod dækker over dybere emner som race, kultur og feminisme:)


Trenden er kommet meget frem efter valget USA, hvor der har været mange diskussioner omkring de ovenstående emner (*host, host* Donald Trump). De store modehuse har med T-shirtsene vist hvilke holdninger de har, og givet os chancen for at gøre det samme. Det er en smuk måde at bruge mode på synes jeg!


En af de t-shirts der virkelig er gået i front med denne trend er Diors "we should all be feminist" t-shirt. Tro mig jeg vil ikke have noget imod, hvis den pludselig dukker op på en bøjle i mit skab;)
På billedet ser i nogle af sæsonens nye statement T-shirts.
Enjoy!

Likes

Comments

HEY ALLE!

Som i kan se på titlen, går det her indlæg nok mest ud til jer, som ikke har huller i ørerne. Jeg har personligt selv ikke huller i ørene, da jeg ikke lige pt, føler jeg har brug for det (Det skal dog lige siges, at jeg synes det er rigtigt pænt!).

Vi har også earcuffs med i indlægget, som alle kan bruge! De shiner virkelig et outfit op, og gør det også mere feminimt(: De vil alle klæde næsten et hvert outfit så here you go:

NR. 1: HER NR. 2: HER NR. 3: HER NR. 4: HER NR. 5: HER NR. 6: HER NR. 7: HER NR. 8: HER

Likes

Comments

Kender i det, når det bliver mandag igen efter en afslappende weekend, og man ikke har lyst til andet end bare at slappe af? Sådan får jeg det alt får tit!

Når jeg er i dette "jeg er for doven til bare at rejse mug op fra sofaen" humør, er Netflix en af mine bedstevenner! Filmene i ser ovenover, er nogle af dem jeg altid kan se, og klart kan anbefale!!

Titler på billedet:

Grease: En film der efterhånden har eksisteret i mange år, og som jeg må have set flere tusinde gange, men stadig giver mig lyst til at springe op fra stolen og danse og synge med på alle sange!

The notebook: Filmen der startede mit evige crush på Ryan Gosling... Det er en supersød film, og en der 100% vil tænde for tåre kanalen!

What happens in Vegas : Denne film er rigtig god til en dag, hvor man måske har følt sig i lidt dårligt humør, da den er super sjov og sød!

Footloose: Ligesom Grease kan man ikke lade være med at danse og synge med på sangene. For at være ærlig kan jeg egentlig bedst lide den nyeste version (der findes også en fra 1984), men det er vel bare smag og behag;)

First wifes club: Girlpower toppet med girlpower, filmen er sjov, sød og fyldt med ikoniske skuespillerinder! What's not to love?

The women: Igen girlpower og venindegoals! Denne film er god at se på en hyggelig aften med veninderne:)

The bling ring: En god film baseret på virkelige hændelser, der både er spændende og alt hvad der hører med!

Almost famous: Foregår i 70'erne og handler om de gamle rock bands, der var på sit højeste. Filmen er meget anderledes end hvad jeg plejer at se og gav mig et nyt perspektiv på den verden der findes inden for musikken.

Ghost: En film der handler om en mand der dør og bliver forvandlet til et spøgelse (ikke ligeså barnligt som det lyder!), for derefter at finde ud af at hans død ikke var en tilfældighed som først antaget, og at "the bad guys" nu er ude efter hans kæreste.

Sliding doors: Jeg er virkelig vild med konceptet bag sliding doors. Filmen foregår i denne "hvad nu hvis" verden, hvor vi følger en ung pige. I det første scenarie når hun det tog hun skulle tage, og i det andet scenarie gør hun ikke, man ser hvordan sådan en lille ting, kan få å stor betydning for hendes liv.

Jeg håber i har fået nogle ideer til hvad i måske skal se, næste gang i er i "mandags" humør.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw