Hej på er! Idag har varit en skit dag pågrund av många röster och syner. Jag hör inte många röster men dom 2 jag hör är ena jävlar som trycker ner mig och uppmanar mig te o skada mig själv och min familj, jag lyssnar förstås inte på dom och skulle aldrig göra nåt mot varken mig eller någon annan.
Men det som hjälper mig i såna här stunder är att inte vara ensam i tankarna utan låt familjen/ vänner hjälpa dig, speciellt någon som du känner dig trygg med.
Det som hjälper mig på dåliga dagar är att som sagt prata med familj och vänner, lyssna på musik och försvinna i i den världen ett tag för att glömma bort det dåliga för en stund,se på film eller serier hjälper på samma sätt som musiken.
Hoppas din dag är bättre

Tack för mig

Likes

Comments

Jag älskar tatueringar, som ni ser här har jag flera stycken. Har ni tatueringar ?Står dom för något ?

Alla min tatueringar står för något t.ex. familjen. Minns ni lilla My från mumin trollen som gick på Tvn. Jag har lilla my tatuerad på min vänstra överarm som står för min lillasyster, som heter My och va rysligt lik lilla My när hon var liten, hon står mig nära och hon betyder mycket för mig så det är klart att hon ska ha en plats på min arm.

Likes

Comments

161116


Det är jag som är Dennis och detta är mitt första inlägg på denna blogg. Förutom det som står i min presentation så kan jag presentera mig på så vis att jag är en vanlig kille som vill visa er som läser detta att psykisk ohälsa är ett ämne som är otroligt viktigt att ta upp och prata om. Det är ingeting som ska hyschas och tystas ner.
Jag genom min blogg vill nå ut till er och sprida denna kunskap jag bär på vidare. Jag kommer i framtida inlägg beskriva min sjukdom mer noggrant. Men vi börjar såhär!

Likes

Comments