Ett tips till dig som är frisör i Örebro eller helt enkelt bor i Örebro och behöver hitta en frisörsalong som kan ordna looken du är ute efter!

Jag har länge varit frustrerad över hur svårt det varit att hitta frisörer i alla städer jag bott i. Jag har googlat, googlat och googlat och lite på chans fått tagit en frisör som verkar bra och förhoppningsvis har en tid som passar. Men nu finns det en fin lösning på det problemet så man slipper jaga frisörer och lediga tider som en galning. En ny tjänst som är typ som en jämförelse-sida helt tillägnat frisörer - Klipptid.nu!

Om du söker efter frisör Örebro på sidan Klipptid.nu så kommer du där få fram alla frisörsalonger och snabbt få en överblick om de har lediga tider, utan att du behöver logga in på deras bokningssystem eller ringa salongen och fråga. Du får också en överblick för varje salongs betyg och recensioner från kunder som tidigare besökt frisörsalongen, vilket underlättar det enormt att kunna hitta rätt bland alla salonger som finns.

Utöver det kan man också på ett och samma ställe få en överblick över salongernas behandlingar, priser och en inblick i hur frisörsalongen och hur de jobbar i form av både bilder och text. Så är du på jakt efter en ny frisör i Örebro (eller någon annan stad i Sverige för den delen) så besök sidan Klipptid.nu här !

Kul att se att frisörerna börjar ta steget mot och in i online-trenden där alla vi, deras kunder, befinner sig!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart nyinflyttat i en ny stad. Här på min lilla blogg får ni följa med mig på mitt äventyr..

Likes

Comments