Min ponny kom 5:a idag på tävlingen! Målet jag hade med Fjodor var att komma till en omhoppning. Men vi nollade allt och kom femma!! Han är bara bäst. I den andra starten vi gjorde kom jag på 15 plats. Jag fick ett PET på sista hindret i omhoppningen.

Sorry för dålig uppdatering. Ska skärpa mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Äntligen är det påsklov. Det händer så mycket för mig i veckan. Jag ska först ha påsk middag med släkten. Sen ska jag provrida en ny häst. Sen ska jag tävla. Och sist ska jag jobba på ett dagis i ett kök. Kommer berätta mer senare.

Puss O kram Julia❤️🐣

Likes

Comments

Hejsan!

Äntligen är det dags för tävling igen. Juste ni kanske inte vet. Jag tävlar i hästhoppning. Jag har gjort två "riktiga" tävlingar tidigare. Jag kommer fortfarande ihåg min första tävling. Det var hemskt men samtidigt kul. När jag skulle in på banan så ville inte Fjodor in och jag började gråta. Tillslut när jag gick in på banan så vägrade han på första hindret och jag höll på att ramla av. Det var så läskigt! Inte att ramla av utan själva upplevelsen. Men jag tog igen det när jag gjorde om det en gång till fast jag hoppade lite högre. Sen har jag bara tävlat en till tävling som man kunde komma placerad på och då gick det super fast han vägrade på ett hinder så jag kom på 9 plats av 22. Men det var i alla fall kul.

Okej över till det som händer imorgon. Imorgon är det bara en vanlig clear round. Det betyder att du tävlar mot dig själv. Du kan inte komma placerad. Utan om du kommer fel fritt det vill säga utan att riva, stanna eller något liknade så kommer du få en rosett. Såna här tävlingar kommer bara en gång i månaden så det är kul.

Nej nu måste jag göra mig i ordning för att gå och lägga mig och sen ska jag lägga mig ner och sova. Jag måste nämnligen upp typ klockan 6.

God natt! 💤

Ps: Inte mina bilder!

Likes

Comments

Hej!
Den målinriktade personen på bilden är min kompis Alicia. Vi har precis haft någon form av info lektion av alla tre språken man får välja, ni vet franska, tyska och spanska.

Vi hörs sen!

PS: sämsta blogg inlägget ever!

Likes

Comments

Japp, då har jag gjort mitt musik prov. Slutade med att jag fick C men jag ska göra en sak till så om jag klarar det så kommer jag få A!
Men det är avklarat i alla fall❤️👌

Likes

Comments

Vår!!!!!
Gud jag har längtat så mycket! Bort med vintern och hit med våren. Det bästa med våren är att den är så mysig. Knopparna kommer fram, solen skiner och det bästa av allt är det blir varmt☀️

I söndags satte vi upp våran stuttsmatta. Gud det var århundrade sen jag hoppade stuttsmatta.

Okej, nu ska jag baka tror jag och sen ut och hoppa en stund. Vi hörs i nästa blogginlägg.

Puss O kram Julia🌺🌷🌸💐☀️🌈

Likes

Comments

Jag heter Julia Dahlström och är 12 snart 13 år. I det här inlägget tänkte jag bara berätta lite om mig själv. Det första alla borde veta är att jag är sämsta personen någonsin på att blogga. Men jag tycker det är så himla roligt att bara få skriva ner känslor, vad ja tycker och såna saker. Lite som en dagbok kanske, förutom att man inte börjar alla inlägg med "KÄRA DAGBOK". Nu kanske du tycker så här "Å nej! Är hon en sån som bara skriver en massa känslor osv." Men nej, det är klart jag kommer kanske skriva lite känslor osv men inte så att det blir smörigt. 

Okej över till hur jag är som person. Jag är en ganska omtänksam men inte ordningsam person. Ni ska bara se mitt rum. Jag rider också så ni kommer nog få se lite stallet och häst bilder. Jag har en egen ponny som heter Fjodor eller jag hyr honom av en familj. Men jag har hyrt honom snart ett år. Vilket betyder att jag inte får hyra honom mer sen. Han är faktiskt 24 år gammal så det är dags för honom att gå i häst pension. Men i höst köper vi min nya ponny. 

Nog med hästar! När jag inte är i stallet så går mycket av min tid till youtube. MY LIFE IS YOUTUBE! Nu kanske du tror "men gud har hon inget liv?!" Jo det har jag men jag har börjat högstadiet så det är mycket prov att plugga till och långa dagar. Dessutom går jag bara i sexan så jag har nationella prov också. Så jag blir väldigt trött och då är det skönt att bara ligga i sägen och titta på youtube. Såklart kollar jag på serier också men för det mesta så är det youtube. De videor so lockar mig mest är skönhetsvideor och hästhoppningsvideor. De filmer och serier som lockar mig mest är skräck. Asså OMG I LOVE SCARY THINGS. Ett liv utan skräck vill jag inte föreställa mig. 

Nej, nu har jag snart skrivit i 30 minuter. Men nu vet ni lite mer om mig! Pöss och kram Julia.😊 

⚠VARNING FÖR OSERIÖSA BILDER!⚠

ps: Skrev på datorn idag så har ingen bra bild på mig. Men det får komma upp någon annan gång. 

Likes

Comments