​Heeej!!

Jag tänkte bara berätta om en sak som har varit ganska jobbig. Alla i min klass skulle göra en redovisning på engelska förra fredagen, men vår lärare pratde bort lektionen och vi har bara den lektionen en gång i veckan så redovisning fick då vänta tills idag (fredag) meeen så klart är vår lärare SJUK! Så då blev det ingen redovisng trots allt. Men jag är en sån person som inte gillar stå och pratat inför klassen så jag hade övat väldigt mycket igår (torsdag) men då blev det inget så jag blev ju lite besviken men ändå lite lättad.  

Så det var bara det jag hade och säga kanske inte ett så roligt inlägg men jag har ide torka och vet inte riktigt vad jag ska skriva, så om ni har något förslag på vad jag ska skriva så kan ni gärna skriva det här nere i kommentarerna så blir jag jätte glad! Puss o Kram

Hejdååå!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hejsan Allesammmans!!

Idag så sitter jag hemma och har tråkigt för att jag är sjuk idag:-(

Så jag tänkte att jag skulle blogga lite nu!!<3

Men problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva så ni kan väl ge mig lite förslag i kommentarerna. Tex om ni skulle  vilja att jag gör nån tag elr nåt<3

Men ni får ha en fin dag<3

Hejdååå!!

Likes

Comments

​Heej!!

Jag vet att jag har varit lite off på bloggen de här dagarna. Men det beror på att jag har varit väldigt trött och jag har inte tänlt så mycket på bloggen för vi har även ganska mycket läxor. Men jag ska försöka att hållla bloggen lite bättre uppdaterad. Men idag gick jag hem från skolan för jag mår inte så bra jag har magont och huvudvärk. Men vi får se hur mycket jag bloggar just nu men jag ska försöka komma ihåg det!


Hejdååå!!

Likes

Comments

Hejsan!!
Jag har inte bloggat på ett tag jag vet, men jag tänkte att jag skulle lägga upp ett inlägg om två par skor jag fått!! Jag vet, kanske inte jätte intressant:-) Men här kommer bilderna iallafall;-)
<3<3

Här är mina rosa nikes;-) Tycker att de är jätte sköna och de är bekväma att gå i<3

Här är mina stövlar;-)) Jag tycker att de är såå snygga!! Jag tycker att de är sköna och de är ganska varma men inte jätte varma<3

  • 8 Readers

Likes

Comments

Hejsan alla fina läsare!!


Just nu så väntar jag på att min kompisar ska komma hit. Så jag tänkte varför inte blogga lite. Men nästa helg ska jag sova hos min kompis Saga och innan jag ska dit ska Vanessa komma hit och vi ska göra oss i ordning! Men nu ska jag packa lite!
Hejdååå!!

  • 11 Readers

Likes

Comments

​Heeejsan allesammans!!

Hörni jag börjar faktiskt undra varför jag aldrig lägger upp något? Jag blir så himla trött efter skolan så jag glömmer helt enkelt bort att blogga. Men jag ska frsöka skärpa mig. Så jag ska sätta ett alarm på min mobil och där kommer det att stå: BLOGGA!!!

Men jag ville bara ge er en uppdatering!:-)

Det var allt för idag!!

Hejdååå!! 

Likes

Comments

​Hejsan allesammans!!

Ledsen för en dålig uppdatering, jag har filmat några videos och suttit och redigerat de, och jag har helt enkelt glömt bort/inte haft tid att sitta vid datorn och blogga<3 hoppas hoppas att ni förstår!!

Hejdååå!!!

Likes

Comments

Hejsan allesammans!!
Nu har jag gjort en sminkning (jag vet inte om ni ser den så bra) men den var iallafall jätte rolig att göra♕Ni kommer att få se den lite längre ner <3 Men hoppas att ni har haft en jätte bra dag så ses vi senare!!
Hejdååå!!

Här är sminkningen (igga att jag är ful på bilden)

Likes

Comments

Heej!!
Idag fick jag ett sminkbord av mamma och pappa!!<3 Jag har velat ha ett sminkbord med lampor runt, så tack mamma och pappa!!
Så, vi ses imorn
Hejdååå!!!

Likes

Comments

​Hejsan allihopa!!

idag fick vi sluta efter lunch, för som jag skrev igår så har våra lärare utvecklings samtal. Men efter att vi hade slutat så gick jag och Moa till Västermalms gallerian och där så köpte vi en Bean Boozeld på Teknik Magsinet. Sen så gick Moa hem till sig och jag till mig. När vi hade kommit hem så pratade vi på ooVoo med Max, Vanessa och Maria;-)

Det var allt för idag!

Hejdååå!!!

Likes

Comments