Trollstigen. Ish.


Hei igjen, og velkommen til dag 3! Eventuelt dag 3 uten dusj, som jeg liker å kalle det.

Neida.

Som sagt kom hele Trollstigen som en stor bonus for meg. En slags jackpot man ikke forventet i det hele tatt, som når man får tilbake penger på skatten eller pantemaskinen lager vinner-musikk og du snur deg i vill entusiasme og tenker at NÅ HAR JEG BLITT MILLIONÆR. Men som med pantemaskinen der det ofte viser seg at du egentlig bare har vunnet 50kr, ble også bonusen min litt sånn halvveis. Hele trollstigen var nemlig tåkelagt, så når vi kom til toppen klare for episke sky-bilder, var det faktisk såvidt vi klarte å finne parkeringsplass på grunn av dårlig sikt.
Så vi kjørte videre da, og etter litt vei, mye sau, og MYE tåke - fant vi endelig ut av skyen. Og så bestemte vi oss rett og slett for at - nå måtte vi snu. For nå vet ikke jeg om du har stått på en scene med røykmaskin før, men du har nok lagt merke til hvor kult scenelyset treffer røyken som på magisk vis oppstår fra ingensteds. Akkurat sånn så det ut. Sykt badass. Spesielt med Spot the G på armen.

Magisk


Vi kjørte til slutt til Valldal, og parkerte langt nedi skogen, som vanlig litt redd for å våkne av en eller annen sinna bonde som ville kverke oss for å.. ja, who knows. Fantasien min kjenner ingen grenser, for det var nemlig både Zombier og Vampyrer uti skogen der og. Tross alt. Egentlig ganske sært at jeg ikke var mer bekymra for troll, med tanke på hvor vi nettopp hadde vært.

Akkurat nå sitter jeg på ett kjøkken med verdens villeste utsikt. Følg med på @nettothoughts på instagram for hyppigere oppdateringer! Vi kom hit ganske sent, men jeg er så sykt klar for å løpe rundt på fjellet og fotografere i morgen. Stay tuned!


Anette
#roadtrip #mittnorge #varebilferie #bærumbilutleie

Liker

Kommentarer