Tea Tree Startpakke - Gratis frakt!

Contains affiliate links

I dag våknet jeg opp til en skikkelig gladmail fra The Body Shop - og om du har meldt deg på nyhetsbrevene gjorde du kanskje det samme selv? Denne sommeren har huden min vært overraskende snill mot meg, og jeg har ikke fått noen av disse skikkelig vonde kvisene som du kan føle komme fra langt inn i kjeven på mils avstand. Men så var jeg dum nok til å prøve meg ut på ett merke jeg vet jeg ikke reagerer bra på. Fristelser, dere.


Uansett. Nå har The Body Shop startet en kampanje som heter Forever Against Animal Testing, og dét er noe jeg kan stille meg bak. Endelig! Det er en warzone å komme seg til VITA eller Cubus eller hvor som helst idag å løpe rundt med Dyrebeskyttelsen sin Dyretestet-App og prøve å unngå salgsfolk som prøver å presse Max Factor eller Jan Thomas sine produkter på deg. Det blir like før jeg drar fram bilde av nydelige Spot og spør om de hadde hatt hjerte til å barbere av han all den fine pelsen hans og stikke nåler og testsamples på den nakne huden til han hylte, alt for at de skulle få til den forbaska dårlige mascaraen fra Maybelline. Nei, du. Dette kommer The Body Shop til å vinne mye på i lengden.

Nå var ikke meningen med dette innelgget å rante, men å skryte. Skryte av de flinke folkene på The Body Shop, som ikke bare har valgt å gå for produkter som ikke er dyretestet, tørr å fremme det så sabla godt, men IKKE MINST så har de fått sin egen kategori som heter vegansk. Altså, drømmer jeg?? Innpå selve kategorien kan du bla side opp og side ned, og alle de deilige håndkremene jeg allerede er forelsket i fra før står også her, så nå kan jeg nyte dem med vanvittig god samvittighet. En annen produktserie som står oppført her, er de som jeg fikk på mail idag, som du nå kan bestille en startpakke fra, uten å betale frakt!


Her får du tre av standardproduktene i serien, og inneholdet er som følger; 3-IN-1 Vask, Skrubb & Maske: Inneholder kaolinleire, vulkanske mineraler og Community Trade tea tree-olje som tar knekken på tette porer, sorte prikker og fet hud. Tea Tree Mattifying Lotion: Oljefri! Tea tree-oljen bidrar til å klarne huden, og shine-kontroll sørger for en matt finish. Tea Tree Oil 20ml: Med sine sterke rensende egenskaper kan du bruke tea tree oil for å gi problemområdene målrettet behandling. (informasjon hentet fra TheBodyShop.com


HUSK!!!!!
Startpakken kan du bestille ved å trykke her: The Blemish Fighters, eller hvor som helst på bildet over!Liker

Kommentarer