Hvordan være blakk

1: Sett opp Shoppingforbud. Å Gud hjelpes, jeg dør fortsatt hver gang jeg må slepes forbi TopShop og det står 80% avslag på absolutt hele vintersortimentet. Her kan man snakke tortur. I tillegg har jeg satt opp en fast handledag i uka, og denne dager har jeg ett budsjett å holde meg innenfor. - Dette skal dekke alt jeg trenger av mat, kroppspleie og klær. Og med klær mener jeg da undertøy og noe så kjedeligt som sokker, om det skulle være nødvendig. Nye bukser kan jeg se langt etter.

Takk Nelly, takk..

2: Dropp Alkoholen. Som langtidsavhengig av denne ene drinken i hånda grunnet sosialt retardness er dette kanskje det vanskeligste punktet på lista. Man trenger ikke drikke drinken engang, jeg bare finner en enorm trygghet i å holde på den når jeg er ute på sosiale arrangement. Men nei. Fra nå av tar jeg avstand fra barhygge, og inviterer heller hjem på Cards Against Humanity med ett glass whiskey.


3: Avbestill Spotify. Her er jeg en skikkelig versting. For jeg har både Spotify OG Apple Music. Så jeg tok det harde valget for en stund siden om at Apple Music må gå, til tross for at det er det eneste stedet jeg kan se 1989 World Tour. Nå tror jeg at jeg skal la Spotify gå og, altså, jeg har jo det viktigste av musikken på iTunes likevel? Gjør som Taylor, ditch Spotify!


4: Take Away er no-go. I UK kan man bestille hva som helst rett på døra. Å gå fra å kunne få Peppes Pizza inn vinduet en gang i halvåret hjemme i bygda, til å kunne få servert nydelig mexican og japaneese i sånne hvite firkante bokser man bare ser på tv, var som å flytte til Hollywood for min del. Og det er så enkelt å bare trykke seg inn på nettsiden av digg mat og velge seg ut frokost og lunch, istedenfor å gå ned trappe og sette på ovnen. Men vil jeg ha middag til samme pris som hele ukebudsjettet mitt? Nei. Eller jo. Men nei. Stay Strong.


​#blakk #studentlivet #howtobebroke #takeaway #nelly #shoppingforbud

Liker

Kommentarer