Første Oktober

Nå er jeg SÅ klar for høst! Hvem er med meg? Ingen andre som er fan av uforutsigbart vært og kalde soverom? Høsten er definitivt favorittårstiden min. Til tross for at man aldri vet om man skal ha på boblejakke eller t-shirt, så er det noe med måten sola treffer høstfargene på som bare gjør meg til en skikkelig optimist. Man blir på en måte påvirka kreativt av hvor lett naturen bare endrer seg etter årstiden, som om de grønne blandene bare var en fase den måtte gjennom, og nå er den nye favorittfargen oransje. Jeg ELSKER oransje. Og rødt. Og gult. Også hater jeg grønt, vertfall når jeg redigerer bilder.


Spot derimot, han elsker alt av farger. Rosa, grønt, gult, brunt. Så lenge det er noe han kan knaske på, er livet helt toppers. (Den nye denim-buksa mi i bildet var tydeligvis å favorisere på godis-fronten . . ) Han rakk å knaske i seg omtrent en liten åttendedel av Vigelandsparken mens vi 'voksne' var opptatt av å knipse bilder av han i solnedgangen - som vi egentlig var for sent ute til. Men Spot er fotogen med og uten lys, så vi fikk jo ett knippe bilder likevel.


Uansett, jeg ville bare minne om at høsten er tiden hvor det er HELT INNAFOR å sove til to, spise frokost til middag, kakao til frokost, og tilbringe alle regndager inntulla i ett pledd med Bridget Jones-marathon snurrende på skjermen. JA til høst, JA til farger, og selv om det betyr at tærne blir til is sekundet man treffer gulvet om morgenen, er det faktisk verdt det å se ut vinduet. For fy søren så vakkert det er.

Hilsen hun som egentlig er pessimist.


Anette

Liker

Kommentarer