En dag skal jeg skrive bok


Okei. Så overdrev jeg kanskje litt i sted. Det er vanskelig å sulte når man har pizzabaguetter som fortsatt ikke er laget ferdig + ett halvt tonn rester fra tacoen i går. På toppen av det hele er godteskapet langt ifra tømt (utrolig) og jeg har fortsatt over tre liter cola igjen .. etter jeg kjøpte inn 11 på lørdag *kremt*. Det er egentlig helt forferdelig at jeg ikke lærer meg å ta hensyn til det faktum at ALLE i slekta mi har, eller bor sammen med noen som har diabetes. Når jeg ble født var det tydeligvis en 25% sjanse for at jeg kom til å få det - og til tross for at de sjansene synker frem til man blir rundt tolv (?) så vil jeg jo tro at jeg begynner å bevege meg oppover på den skalaen igjen, sånn med tanke på at det er noen år siden jeg var tolv, og at tredemølla er min verste fiende.

Nå skulle ikke jeg egentlig lage min egen moralpreken, men iblant når man setter penn til papir, eller hender til tastatur, så tømmes hjernen litt sånn i hytt og pine. Det er godt da, å få ned tankene sine. Uansett hvor sære og ubrukelige de må virke. Det funker litt på samme måte som å rydde leiligheten sin for å få 'plass' til å tenke. Sånn er det med selve tankene og. Får du de ut, skriblet ned ett sted, så blir det plutselig litt bedre plass til alle de andre mangfoldige tusen du kommer opp med i løpet av ett døgn (hei jenter).

Jeg skreiv faktisk dagbok fra før jeg begynte på barneskolen, og det dabbet vel sakte men sikkert av når jeg begynte å blogge. Jeg skriver fortsatt ved siden av en publisert blogg, og iblant er det godt å få ut ting man ikke trenger å spre over hele internettet. En vakker dag skal jeg skrive bok, det er jeg 100% sikker på. Det trenger ikke å være en stor greie med bokturné, knusende salgsrekorder og denslags - men en bok, det kommer. En om livet, tankene, garantert en hel del dose Sunday Confessions som jeg snakket om i går. Uansett hva det blir så gleder jeg meg til å se hva som kan komme fra alt tankekaoset mitt. Kanskje noen til og med kan relatere til hva jeg har å si?Anette

Liker

Kommentarer