17.05.18


Perfekt capture av meg på hele 17.mai. Utrolig nok, med tanke på at jeg dagen før ble sendt hjem fra jobb med heteslag. Altså er det mulig? Jeg tenkte jo først at nå må jeg bare få i meg noe vann, men øyeblikket etterpå gikk hele verden rundt og jeg var livredd for at jeg kom til å gå i bakken der og da. Når hodet først traff sengen ble jeg liggende i TI timer. Ti timer med intens migrene, svette fra steder jeg ikke visste jeg hadde, og ett iskaldt vått håndkle tullet rundt meg under dyna. Så jævlig har jeg kanskje ikke hatt det før, så jeg er sykt takknemlig for at jeg i det hele tatt klarte å stå opp til frokosten!

(Viktig å alltid tilfeldigvis snu seg en annen vei når fotograf tar bilde fra feil vinkel)


I år var det utrolig nok både bønneposten og hummus på frokostbordet, så jeg gikk full veganer og bøtta nedpå med det og alt som fantes av grønnsaker. Til og med vinen var vegansk, slik som det skal være!

Burgerklubben <3


Etter frokost (og litt for mye bobler) på Tveita, kom vi oss ned i sentrum hvor jeg ble sittende på en seilbåt på Aker Brygge og søle rødvin til sola gikk ned. Fy søren så vakkert Oslo egentlig kan være, man må bare sørge for å komme seg ut døra og oppleve litt. Jeg har nesten ingen bilder fra dette, men vi tok sykt mye med - hold dere fast - ENGANGSKAMERA, og ett gammelt Olympus som skyter på film. Så vi får se om jeg tørr å poste noen digitaliseringer når alt er fremkalt!


Håper alle hadde en like fin 17. mai som meg, selv om det skal litt til kjenner jeg 💃

Liker

Kommentarer