KIROYOGA goes SKYPE

"We are not separate from our practice, and so no matter what,
our practice is always present."
- Roshi Pat Enkyo O'Hara


Hello hOMe´ies !

Först av allt vill jag tacka er ALLA för ert tålamod med mig, för att jag inte kunnat ge er svar på när jag kör igång Kiroyoga igen. Men NU! Nu är det dax, så nu kör vi igång...
Sedan vill jag säga STORT TACK för alla fina kondoleanser i samband med Stefans bortgång, 100 tals mail och sms som jag mottagit av er, som jag dessvärre inte mäktat att svara på. Wow, vilken kraft ni gett mig! Stefan var en älskad person det vet vi alla, men NI ALLA som visat er ödmjukhet och kärlek, helt magiskt! NI ÄR ÄLSKADE!! Det har betytt så mycket för mig att det finns en sådan varm sammanhållning bland oss när livet kör i hop sig. Kunder har blivit nya vänner, vänner har försvunnit, nya älskvärda personer har klivit in, nya möjligheter har erbjudits och tonvis av kärlek har visats. Allt är i konstant rörelse, som livet självt hela tiden i rörelse och hela tiden i strävan efter balans. Finns det inte alltid något bästa ur det värsta? Som nu i virustider, för första gången ser befolkningen i Shanghai blå himmel och är lyriska, fantastiskt eller hur? Och, att det bidragit till att KIROYOGA goes SKYPE. Var du än befinner dig så kan jag guida dig igenom ett yoga pass. Tack för internet!
KIROYOGA är tillbaka i ny studio på Wallingatan, med fantastiska nya medarbetare och i dessa tider som råder nu även på SKYPE. Ladda ner koppla upp och ring mig så kör vi :) (maila först så bokar vi en tid ;))Stabilitet, klarhet och styrka - Yoga.

För drygt ett halvår sedan vad jag med om min största naturkatastrof någonsin, marken under mig försvann helt. Ni vet när livet kommer som en tornado och man inte riktigt är förberedd, man tappar fotfästet blåser omkull och blir liggandes. Att förlora någon man älskar samtidigt som man får det där brevsvaret från sjukvården, efter sitt eget läkarbesök som man fruktar, sätter den mest stabila personens grund i gungning. Vem är rustad för livet? Tydligen jag, vad har jag gjort för att jag klara av att hantera det. Hela tiden måste jag påminna mig själv om att Yoga är min medicin. I förebyggande fall, i mitt under sjukdomens fall, i efter sjukdomens fall. Jag glömmer bort varför jag yogar, skumt va?
Bakom stängda dörrar i min ensamhet ifrågasatte jag livet och världen i stort - Jag ville förstå allt på ett djupare plan, hur hanterar man livet nu, när allt faller. Jag kände större dragning till min yogamatta och till naturen än någonsin, jag kunde sitta med korslagda ben och stirra ut över vinterviken i timmar. Försökte att sätta allt i perspektiv, kunde det vara värre? Ja faktiskt! Om det handlade om mina barn, eller om jag inte hade yogan att vända mig till. Mötet med mig själv gav mig utrymme att få vara precis som jag kände i min kropp. Ilska, sorg och frustration flödade genom tankarna som värsta virvelvinden, högt och lågt. Tårar och svett blev ett. Jag satt kvar på mattan tills det blev tyst i huvudet, när jag slutligen landade i kroppen så kände jag lätthet, stabilitet och klarhet. - Livet.

Nu befinner vi oss ALLA i en ny super konstig situation, isolerade i våra hem. Kanske kan yogan hjälpa dig att stilla frustration och hitta ett välbefinnande i denna rådande eller i din situation, var du nu än kämpar med. Kan vi vända allt till det positiva genom att tänka, nu äntligen har jag tid att ta hand om mig själv, sätta i gång med min yogapraktik, reflektera, läsa eller ägna mig mer åt mina intressen, vad gillar du att göra? Hur tänker du i din situation som pågår just nu?
Yoga praktiken handlar inte riktigt om vad som händer på mattan, utan mer om hur vi hittar stabilitet, klarhet och styrka i vår vardag på eller utanför mattan, praktiken finns där när vi behöver den, i livet och i våra relationer.

Yoga är medicin, vetenskapligt bevisat.

Mer info om nya fina studion, tider och kommande event kommer inom kort. Fram tills dess så ses vi på Skype, jag längtar efter att ses, hoppas att du också gör det.

Varmt välkommen tillbaks!


Namasté
Netti / KIROYOGA

Gillar

Kommentarer