Att släppa taget, lita på att allt blir till det bästa, och att jag är precis där jag skall vara, just nu. Ett ärligt möte med mig själv. När jag är på stallet, släpper jag taget om allt. Jag överlämnar mig till tystnaden och till tilliten. Jag är i min totala närvaro, bortom tid och rum. Hästar är så känsliga, jag är så känslig, tillsammans hittar vi ett sätt att kommunicera, vi skapar tillit, du är ok som du är och jag är ok som jag är. Bortom alla fördömande och bortom alla förväntningar. Total närvaro och Kravlös kärlek❤️ let the shit go!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om du verkligen älskar någonting från hela ditt hjärta. Du vet den där känslan som när man tittar på sitt lilla barn, eller sitt djur, sin älskade, en vän eller vad som helst, när man känner hjärtslagen och kärleken i hela kroppen. Det är det som är kraften av kärlek, det är den kraften som för dig frammåt, som gör dig till den härliga person du är. När du pratar om din passion till andra, så är det den sanna genuina kärleken du sprider och du skapar härliga energier. Fokusera på det du tycker om, och sprid den kärleken i stället för att fastna i det du inte tycker om. Du kommer att få ett resultat oavsett hur du tänker. 

Likes

Comments

Känner du som jag, att tiden på morgonen är knapp? och att rutinerna mer eller mindre är gjutna i sten? Samma vana steg från sängen till duschen vidare till kaffet. I bland känner jag doften av nybryggt kaffe redan på kvällen när jag skall gå och lägga mig :) . Hjärnan är så inprogramerad på skapta rutiner så att vi går på autopilot. Vi känner smak och doft genom att bara tänka på vad vi vill äta och dricka, intressant eller hur?

Det härliga med att vi funkar så, är att vi också kan bryta rutinerna och programmera om oss, så varför inte skapa dig en ny eller varierad morgonrutin? Jag har fördelen, tycker jag, med att få bo på hotel några nätter i månaden, det hjälper till att skaka om mina rutiner, såpass att jag nästan får tänka omvänt - att skapa lite rutiner.
Clarion i Östersund har definitivt de skönaste sängarna, så här hänger jag gärna kvar en stund och gör min "morningyogacupofcoffe" :)

Gör din yoga i sängen , väck kroppen (Hoppa över huvudståendet , om du inte känner att du vill) Min "Morningyogacupofcoffe" video på dryga 5 minuter väcker kroppen långsamt och skapar energi så att det räcker hela dagen. Har du tur är det kanske någon som vaknat före dig och satt på kaffet och uppvaktar dig med en het kopp efter att du glidit ner från sängkanten ;)

Happy yogi, vilken start på dagen :)

​För hela innehållet i nyhetsbrevet med PT tider och event maila till info@kiroyoga.com för kommande event www.kiroyoga.com LOVE och Happy Sunday <3

Likes

Comments

Som bomull i magen. När jag är ute och reser blir det mest hotellfrukostar, det är absolut mysigt men om jag själv får välja startar jag helst dagen med ett glas guldmjölk.

Värm mandelmjölk, 1 msk Ghee, 1 tsk honung, kanel, muskotnöt och gurkmeja( helst färskriven )

Super hälsodrycken nr ett ❤️Likes

Comments

Kärleken till dig från dig💖Ge dig själv en varm härlig kram och en färgglad kaffe latte, för att det är Alla ❤️ dag.. eller för att det är en vanlig dag och att det ingår in din kärleksrutin till dig själv😘

Likes

Comments

Helt ärligt, med handen på hjärtat, kaffe gör mig glad.. Samma drog som yogan, jag vill ha det varje dag, i bland till och med på yogamattan, tillsammans. En cappuccino och en nedåtgående hund tack. 💓☕️🤷‍♀️ WTF “yoga is yoga”, no more no less.

Likes

Comments

Vem har svaret på vad som är meningen med livet? Och varför funderar jag på detta nu kan man ju undra :) Haha.. jag har alltid sökt efter svar, det känns helt enkelt skönare i sinnet när man manifesterat vissa saker för sig själv. 

Det finns många djupa förklaringar till vad det är för mening med livet av olika spirituella mästare. Det är bara till att googla på Deepak Chopra så kan du dyka hur djupt som helst. 

Jag är mer av den konkreta sorten och tycker att meningen med livet är att skapa sig ett meningsfullt liv. Att fylla livet med innehåll på djupet. Det är så många saker i mitt liv som gör mig glad och upprymd och fyller mitt liv med mening.

För att nämna några; 

YOGA får mig att komma i kontakt och känna en otrolig kärlek till mig själv. 

SOLEN: Jag är så galet tacksam att jag kan sitta här nere i mitt paradis i Februari och känna vårens solstrålar värma hela min själ. 

KÄRLEK: Stefan, Ge kärlek och du får kärlek, glöm bort att ge och du får ändå.. han är otrolig!

HÄLSA.: Jag tar hand om mig för att jag vill må bra, inte för att jag offrar mig. 

TANKE: jag väljer mina tankar (Oftast :) Jag är medveten om min tanke, byter ut den negativa mot den positiva, eftersom jag vet att det inte ligger någon sanning bakom.. En tanke är en tanke, thats it! 

RELATIONER: Jag har gallrat lite som i en rabatt, inget ogräs kvar bara kärlek :)

FAMILJ : Mina Barn är mitt allt. 

DJUR : Jag är ett med naturen.

ACCEPTANS: Att acceptera att allt är under konstant förändring, gör att jag lättare kan släppa taget och gå vidare.

Vi måste alltid börja med att sluta fred med oss själva, därefter kan vi sprida kärlek till andra <3

Vad gör dig glad på djupet? Och hur sprider du det till din omgivning?

Happy Happy Saturday from paradiseland :)

Likes

Comments

Jag hittade min gamla bok The Four Agreements och fastnade i denna enkla vägledning. Så självklar, och nyttig att upprepa för sig själv, om och om igen. Läs den! The four agreements are:

1. Be Impeccable with your Word: Speak with integrity. Say only what you mean. Avoid using the Word to speak against yourself or to gossip about others. Use the power of your Word in the direction of truth and love.

2. Don’t Take Anything Personally
Nothing others do is because of you. What others say and do is a projection of their own reality, their own dream. When you are immune to the opinions and actions of others, you won’t be the victim of needless suffering.

3. Don’t Make Assumptions
Find the courage to ask questions and to express what you really want. Communicate with others as clearly as you can to avoid misunderstandings, sadness and drama. With just this one agreement, you can completely transform your life.

4. Always Do Your Best
Your best is going to change from moment to moment; it will be different when you are healthy as opposed to sick. Under any circumstance, simply do your best, and you will avoid self-judgment, self-abuse, and regret.


Likes

Comments

Äntligen har det gått upp ett ljus för mig varför min kropp beter sig så annorlunda​. Jag är konstant hungrig, på onyttiga saker, är tung och svullen i kroppen, ont i huvudet, magen bråkar och irriterad som ett ettrigt bi, livskraften svajjar. Välkommen till klimakteriet Netti. VARFÖR är det ingen som förvarnat mig hur det skall kännas när man går in i klimakteriet. Varför är klimakteriet ett själsord, varför är ALLA kvinnliga åkommor något man/män har all rätt att driva med och göra sig lustig över. Nu minns jag så tydligt att min pappa alltid gjorde sig lustig över "PMS kärringar" och "klimakteriekossor" att kvinnor över 40 skulle vändas upp och ner och användas som sparbössa osv.. Jag är uppvuxen i en kvinnofientlig miljö, där kvinnor skall veta sin plats. I dag kan jag bli så extremt frustrerad över hur mamma lät sig behandlas så. 

I går satt jag och grät i sängen över min nya upptäckt ( Det är ju inget nytt för mig att jag är snart 53 år :) ) Men att alla dessa symptom sköljer över på en och samma gång. Stefan satt och höll mig i handen och talade om för mig att män minsann också kommer i klimakteriet.... Gör dem? 

Då jag är den överlevare som jag ändå är, så är det nu det börjar tänker jag... Vad behöver jag för att hjälpa min fantastiska kropp och hjärna på vägen i detta skede. TRYPTOFAN. SERATONIN. SOYAPRODUKTER. HORMONER. SOL. KÄRLEK. ACCEPTANS. ÖDMJUKHET. FÖRSTÅELSE: YOGA: YOGA. YOGA. NATUREN: HÄSTAR. GRÖN/RÖD/GUL MAT: FRÖN OCH NÖTTER. Något jag glömt? Dela med dig av dina erfarenheter, skriv till mig! Ny dag, nya utmaningar och allt i livet är under konstant förändring. Inget är förevigt, på gott och ont. <3 

Likes

Comments

I love avocados, you love avocados, we all love avocados 🥑🥑🥑

Likes

Comments