Jeg suger alt den inspiration til mig, som jeg kan, i håbet om at min lejlighed måske kunne komme til at ligne ovenstående billeder bare en lille smule. 2 dage! Jeg er meget spændt!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

På denne skønne søndag, vil jeg dele lidt søndags stemning med jer, ved at lade musikken og billederne tale for sig selv.

Likes

Comments

I dag har været en rigtig søndags-lørdag, hvor 80% af tiden af blevet brugt i sengen med en del selvmedlidenhed over kroppens reaktion på i gårdaftes væskeindtag og dansen. Nej, aften gik ikke helt som beskrevet i forrige indlæg. Desværre! Det må jeg have til gode til, når den tid er. Til gengæld hyggede jeg mig meget, og det er sådan set det vigtigste. Jeg tænkte, at jeg lige ville vise et par billeder, for temaet på skolen var nemlig denim, og det var så dejligt at se, at alle gik op i det, og at det ikke kun var os, der var gået all in!

For at snakke om noget helt andet, så har jeg gået og tænkt på, hvad I egentlig bedst kan lide at læse om? Nu sker der en masse ting i mit liv, og jeg har en masse interesser, og en masse, jeg gerne vil dele, men jeg synes også, at det kunne være fedt at få en fornemmelse af, hvad I bedst kan lide, så jeg har muligheden for at imødekomme det! Jeg ville blive så glad, hvis I lige ville stemme nedenfor, og så er i mere end velkomne til at skrive en kommentar med ris og ros!

Likes

Comments