Ett steg närmare målet

I går skrev vi på kontraktet på nya lägenheten! Känns spännande att få chansen att börja om på ett nytt kapitel med min älskade man & barnen.
Denna lägenhet är ju helt sjukt fantastisk & vår första lägenhet tillsammans. Vi får chansen att bygga upp ett hem från grunden, precis som vi vill ha det. 
>Vi har (läs jag) har börjat packa ner lite här hemma, vi kommer bo i ett flyttkaos ett tag men vad gör det? Vi ska även både sälja & kasta väldigt mycket, vi ska bara behålla det vi verkligen behöver & vill ha med oss till Kosta. 
Alla våra nära & kära kan så klart komma & hälsa på oss när vi har flyttat, vi bor ju lika stort som här även om det inte känns så i lägenheten men så är det. Vi har en fin klädkammare som man kan göra till ett mysigt rum  
Jag lovar att jag ska visa er lägenheten när vi väl kommit på plats & kommit i ordning. Ni kommer tycka den är lika fin som oss! 

I går var vi ute nästan hela dagen, jag hoppas att vi kan vara det i dag med. Tyra blir så radtlös att vara inne hela dagarna, hon älskar att busa ute i trädgården! I går körde hon sin bil, hjälpte farfar & farmor med både det ena & andra. I går var även första gången för i år som vi fikade ute i solen ☀️ Det var så härligt, kaffet smakar nästan godare när man är ute.
Ha en bra nu!Kram

Kram Nettan ❤️

Gillar

Kommentarer