hej
long time no see! mycket saker har hänt sen sist jag skrev. Har fått fast tjänst inom kommunen där jag bor och är överlycklig! :D
Min saga jag levde i har tagit slut men jag mår i dagsläget bättre än på länge känner att jag äntligen är mig själv igen. Har packat inför flytt och på måndag sker den "riktiga" flytten. Har redan flyttat dit en hel del prylar och känner att jag kommer trivas bra. Byter upp mig till en 3:a på 72 kvm istället för en etta på 47 kvm.
Jobbat hela vecka men imorgon är jag ledig plus att det är min födelsedag perfekt kombo. Tror jag ska ägna morgondagen till att köra ut ännu mer prylar till lägenheten och sen kanske shoppa lite :D

skriver mer vid ett annat tillfälle puss o kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej!
God fortsättning på er!
hoppas ni haft en underbar nyårsafton igår och 2015 blir ett kanon år!

vardagsuppdatering: Jag jobbar på och har fått schema för januari :) har även sökt de fasta tjänsterna som ligger ute för den arbetsplats jag jobbar på. Bara att hoppas på det bästa, annars får jag lunka på som vikarie ett tag till. Ikväll är det jobb som gäller och även imorgon. Ska eventuellt åka ner till mina föräldrar på fredag efter jobbet. skulle vara så himla mysigt inte varit och hälsat på sen september nu.

nehe kära läsare nu måste jag upp och ge katten lite mat, på återseende

Likes

Comments

Nu är det ett tag sedan jag skrev igen. mik lilla siri är snart 5 månader men fortfarande en lika busig katt :) jag har fått ett vik på jobbet, ska jobba 100% i december. Idag är jag dock inte på jobbet pga huvudvärk och att jag känner mig slut, hae jobbat 10 dagar på raken så skulle gjort min 11 dag idag för att senare vara ledig 1. Idag är det vila som gäller och imorgon kommer mina älskade föräldrar hit igen saknat dom massor! då blir det lite mini jul och byta klappar eftersom jag jobbar i jul.


Likes

Comments

Nu är det full fart här hemma. Hämtade hem lilla siri i onsdags kväll så nu är det lite mer liv i hemmet . Hon är världens goaste lilla katt som älskar mys o bus. det enda som inte går så bra är att äta torrfoder det gillar hon inte. Nu på morgonen är hon riktigt busig och far runt :)

Likes

Comments

Nu har tiden runnit iväg igen och jag har inte bloggat fy skäms! har flyttat in en annan lägenhet för 2 månader sen tillssmmans med min sambo. Mitt sommarvikariat inom äldreomsorgen blev till 6 veckors vik som löper fram till 17/10 :D hoppas på förlängt eller napp på andra jobb jag sökt. Igår var vi och hälsade vår lilla ulltuss Siri (katt) som vi ska hämta nästa vecka längtar otroligt mycket! men märks att det är jag som är mest exalterad över detta med katten. Jag är den som pratar mest om siri och som köpt alla grejer till henne. Det är även jag som kommer betala för henne när vi hämtar!

förutom att vi väntar tillökning i form av en katt har jag även köpt en ny bil (bild finns längre ner) såå mkt skönare att köra och är tystare.

Det var nog allt jag har att berätta denna gång hörs snart igen puss!


Likes

Comments

Hejsan

Dags att uppdatera efter ett två månaders långt oplanerat uppehåll. Arbetsintervjun jag skrev om i april ledde till att jag fick börja på timmar som personlig assistent. Att jobba som personlig assistent handlar mycket om att personkemin ska stämma om allt ska funka, tyvärr gjorde de inte de med alla inblandade parter så sa ifrån om det. Sen blev de en ganska dyr kostnad att pendla ca 2500 kr i månaden på bensin nej tack.

I april skrev jag även om en dejt jag haft. Vi träffades lite mer och är nu ett par!

Och vad gäller jobb så arbetar jag som vikarierande undersköterska i hemtjänsten och trivs riktigt bra!
Hoppas på att de trivs med mig och tycker jag gör ett bra jobb så man får vara kvar där.


Midsommar har också passerat och det blev en lugn sådan för våran del. Vi var bortbjudna på mat och hade allmänt trevligt med alla människor som var där. Jag var den enda som ej åt sill så jag fick skinka till färskpotatisen mums!

Vill önska er som läser detta en fin fortsättning på sommaren!

Likes

Comments

Hej
Nu är det ett tag sedan jag uppdaterade men tiden bara springer iväg. Har jobbat på, sökt jobb och så vidare. I torsdags förra vecka det vill säga 27/3 var jag iväg på arbetsintervju i Hallsberg ska bli spännande och se om det blir att man får de eller ej, får svar nästa vecka. Fick även träffa en god vän till mig som jag inte umgåtts med på 1,5 år. Vi käkade lite , snackade skit och hade allmänt trevligt :)
Hade även en "dejt" eller vad man ska kalla det på vägen hem. Jag som Vanligtvis är blyg när jag träffar nytt folk va ganska lugn och hade väldigt trevligt. Blev erbjuden att sova kvar då jag var trött och de blivit mörkt ute så, så blev det. Ska dit igen på fredag så längtar!

Likes

Comments

Gäller att vara flexibel som vikarie skulle börjar runt 14 men blev inringd att jobba natt. Så nu sitter jag här på jobbet med ca 3 timmar kvar. Natten har flutit på bra och det har varit ganska lugnt. Har ätit en god räksallad så är mätt :D men att jobba med mensvärk är ingen höjdare.Städ och kök är fixat , de som kvarstår är morgonrundan och gå iväg om någon larmar. Det enda som är lite drygt är att hitta sätt att hålla sig vaken på när man kör bil hem


Likes

Comments

Hej bloggen

Nu har det varit ett oplanerat upehåll här, men varit full rulle på praktiken. Var ledig i torsdags men jobbade dag på fredagen. Bästa med att jobba fredagar är den gemensamma fikastunden där arbetsplatsen bjuder på frallor osv. Riktigt mysigt att sitta allihop och fika. Nu på torsdag ska jag brumma iväg ca 20 mil till Hallsberg för arbetsintervju, det ska bli spännande. Inte haft så många arbetsintervjuer innan men hoppas på att denna går bra :) ska även passa på att kolla med samordnaren om jag kan få va ledig fredag med för lär va helt slut efter kört 40 mil samma dag. 

Lördagen har varit lugn sett en rad med filmer och började precis se på film nr 6 i ordningen ;) blir se "föräldrafällan" sen iaf försöka sova lite grann. 

Hoppas ni har en skön helg!

Likes

Comments

Hej
Sitter på jobbet eller rättare sagt praktiken som det faktiskt är. Började jobba vid 21 och kör fram till 07.10 . Just nu är det väääldigt lugnt och segt. Hoppas de sista timmarna går fort liksom de övriga tidigare timmarna.

Hoppas ni haft en bra dag /kväll

Likes

Comments