Vilken kvinna drömmer inte om

❤Walk In closet❤

Jag skulle så gääärna vilja ha en när vi flyttar, för jag har så sjukt mycket kläder och skor men man använder nästan aldrig allt för allt ligger på hög i en liten garderob.

Glöm inte bort tävlingen om Lady Million parfymen  Klicka HÄR

Gillar

Kommentarer

natalia.98,
Nettan
Nettan,
Så glad man hade blivit :)
nouw.com/nettan
eschutz
eschutz,
har faktiskt en , inte så där lyxig dock ! Men härligt att kunna gå in i sin garderob och slippa ha allt i byråer. Har dock en byrå men resten upphängt i en "walk in closet" :)
nouw.com/eschutz
Nettan
Nettan,
Ah gud vad härligt :)
nouw.com/nettan
eschutz
eschutz,
Jätte skönt, då jag tidigare haft allt i en liten "hylla" när vi bodde i lägenhet.. hittade aldrig något.. men nu är det jätte smidigt ! Det är egentligen en snedgarderob/utrymme men med lite mattor och krokar på väggar och två hyllor så funkar det utmärkt, & såklart en lampa så man ser något :)
nouw.com/eschutz
Nettan
Nettan,
Det är precis så här ;) liten lägenhet och för mycket kläder hihi. Avundas dig nu :D Att bara kunna GÅ in i sin garderob är ett stort plus!
nouw.com/nettan
eschutz
eschutz,
Du får ha de som mål att med nästa boende ska du ha en stor garderob :) allt blir mycket enklare. Den byrå jag har är det alltid kaos i men bra ordning i garderoben eftersom jag kan hänga allt istället för att ha det på hög ! Alla hus/lägenheter borde ha minst en stor garderob :)
nouw.com/eschutz
Nettan
Nettan,
Absolut! :D . Ja det håller jag med dig om. Hade gjort det såå mycket enklare för alla tjejer ;)
nouw.com/nettan
Hannativeskog
Hannativeskog,
åh verkligen en dröm! :D
nouw.com/hannativeskog

Prenumerera