Tävlingen mellan föräldrarna om vem som har det bästa barnet

Speciellt när man är förstabarns förälder så vill man gärna göra allt som alla andra "vana" föräldrar gör eftersom man inte vet någon annat. Man frågar efter råd och tips men det är det sämsta man kan göra. Alla barn är olika. Men nu kör jag mitt egna race, nu är jag trött på att höra, Mina barn sover 50 Tim om dagen och äter aldrig på natten sen födsel eller min bebis började gå när han var två månader. Min bebis kunde prata innan den ens kom ur magen. Jag är sååå trött på såna föräldrar nu. Tydligen gör man inget rätt med Oskar.
Dom försöker inbilla en att dom har dom bästa barnen i världen och att dom aldrig gråter skiter eller ens behöver äta. Man måste tydligen lära dom att vara självständiga redan som nyfödd ("Enligt dom bästa föräldrarna") Jag låter tex min 4 månaders bebis sova på mig på dagarna. För han är en bebis och behöver närhet och kärlek. Sen är han super duktig och sover i sin säng på nätterna❤️
Jag tycker det är jättemysigt att ha honom sovande hos mig. Jag har inte bråttom att "bli av" med honom. Jag vill njuta av bebis studierna för sen en dag är det borta och jag kan inte spola tillbaka tiden. Nästa gång någon klagar på hur jag gör som mamma eller ens klagar på Oskar så kommer jag kriga ordentligt🤬 Jag kommer inte vara trevlig tillbaka. Jag ger mitt barn så mycket kärlek jag kan. Då är det mer fel att vilja göra en liten bebis självständig. Varför ska alla tävla om detta? Det är ingen tävling om vilken bebis som ska komma på 1 plats för alla i hela världen.
I MIN värld så är min bebis den bästa och finaste men jag är ju så pass med i verkligheten att jag förstår att för andra föräldrar så är deras nr 1 MEN det är inget man kan tvinga på andra föräldrar att tycka eller "tävla" om. Han mår jättebra med oss och är en väldigt glad bebis och skrattar exakt varje dag än så länge. Så något gör vi ju rätt.

Nej usch! Lyssna aldrig på en tävlings förälder dom tänker bara på resultat mer än på själva bebisen och att ge den vad den behöver. Du ska må bra i dina val och du ska göra exakt vad du vill utan att någon kritiserar. Och är du en av tävlings människorna SLUTA! Du förstör mer än du gör nytta.

Bebisar ska vara bebisar och dom ska ha mycket kärlek och närhet❤️

Gillar

Prenumerera