Recension på primers

1, Dior, den håller jag på att prova, Men är verkligen redan nöjd med det lilla jag hunnit testa den. Den fick min foundation att sitta som cement i 22 graders värme en hel dag på en djurpark (440kr)

2, Ysl Har lite delade känslor med den, ibland får man fetare hy av den och ibland är den bra, hm mycket konstigt va? Men när den väl "funkar" så får jag så len och fin hy (415 kr)

3, Smashbox. Gillar den INTE alls. Blir såå flottig av den och tycker inte den korrigerar min röda hy heller. Så egentligen vill jag bara kasta den men får försöka använda upp den (290kr)

4, Estée Lauder, denna älskar jag sååå mycket. Den får med ens foundation att sitta som cement och den håller sminket matt och på plats.

5, Avancé + Aldrig hört talas om den innan utan fick den i en glossybox. Tycker med den funkar bra. Den ska tydligen hålla en matt hela dagen och minimera ens porer. Jag gillar den men finns typ bara på en sida att beställa (270kr)

6, Benefit pore primer, den minskar verkligen ens porer och jag ibland använder jag den bara som en kräm på dagen utan smink, för man känner sig så natural med den. Blir lite fet i hyn av den efter någon timme men går lätt att fixa till (470kr)

Nu får man tänka på att jag har fet hy. Funkar olika för alla😉


Gillar

Prenumerera