Lita på din mamma instinkt

Go kväll.
Då har det äntligen startats en utredning på Oskars sömn. Två läkare har tittat på honom idag och dom tror i med han fortfarande har andningsuppehåll så är där något i halsen som gör det svårt att andas när han sover. Så vi ska få en tid till en öron/hals specialist som ska kika med kameror och sen ska vi bli skickade till csk där jag och Oskar ska sova över så är han uppkopplad till maskiner som kollar hur ofta han har andningsuppehåll.
Han skulle ha växt ifrån det för längesen nu så dom var lite oroliga över det. Är så glad att jag litade på min mamma instinkt. Medans alla bara säger, Det är bara en period, hållt ut, det ska vara så🙄 Man ska ALDRIG lyssna på andra föräldrar. Man kan få tips och idéer men känner man att något är fel så ska man kolla upp det riktigt. Bättre en läkare säga, Nej där är inget fel, än att en vanlig person säger det.
Så vi får se om det är något han växer förbi eller det krävs en operation.

Tänka att vi varit typ vakna i 6 veckor nu med detta😅 Fått sova i pass och aldrig ses när han slutat jobbet. Jag hoppas detta kan få ett slut nu.

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
man ska gå på sin mamma instingt! du känner din son bäst av alla (pappan med )
nouw.com/soffiaz_85
Nettan
Nettan,
Precis, bättre dom kollar honom två gånger för mycket än för lite. Visst att bebisar ska vara jobbiga men han sover aldrig så något fel är det. Tur man är envis
nouw.com/nettan
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
ja det måste man vara ibland de va som jag fick vara envis med min son som hade nåt med pungen .. till slut fick jag remis å de va bra för dom skulle ev få operera han men behöved ej just nu
nouw.com/soffiaz_85
Nettan
Nettan,
Oki, tur du med var envis. Ibland vet man nästan lite bättre än BVC att något är fel.
nouw.com/nettan

Prenumerera