Kattbebisar och operation

Heej.

Vilken kaos det har varit här sen 20 igår. Vattnet gick så klart på Misen igår när jag skulle lägga mig. Så fick sitta upp med henne till alla tre var ut. Hon ville inte vara ensam så hon hoppade upp i sängen på en filt och la dom😅 Så fick packa ner dom igen på golvet vid 12 så man kunde ligga där.

Och sen skulle vi fasta Oskars från 00 i natt så vi har inte kunnat trösta honom i natt och sen väcka honom igen 05. Så han var verkligen trött när dom åkte.

Operationen hade gått bra och dom fick skrapa mandlarna och körteln bakom/i näsan för den var också för stor. Så han har verkligen haft det tufft med trångt både i halsen och näsan. Nu väntar dom bara på att han ska vakna också. Gått en timme sen han kom ut från OP🥺.
Jag hoppas dom får komma hem ikväll men läkaren tror dom får stanna tills imorgon vilket ändå är bra så dom har koll men det är jobbigt att vara ifrån honom så länge och sen sova ensam.

Så idag uppehåller jag mig med att städa och tvätta upp en massa och ska även passa på att bädda rent och fixa inför leveransen ikväll från IKEA.

Heja heja 💪

Gillar

Kommentarer

Prenumerera