Börjar bli nervös

God morgon!
Nu är det måndag och nu närmar sig operationen 😭 Samtidigt som jag vet att det är för en bra sak så är det sjukt skrämmande att han ska sövas och föras iväg och man har ingen kontroll alls.

Vi ska träffa narkosläkare imorgon för att väga och ta odling på både Oskar och Andreas, eftersom det är han som ska vara med på csk. Jag klarar inte av det så denna gången stannar jag hemma. Skulle gråta sönder mig på sjukhuset 💔.

Sen får vi se om dom kommer hem samma dag eller på torsdag. Dom måste iallafall stanna 5 timmar efter operationen för att se så inte såren går upp. Han kommer att ha jätteont i två veckor så vi ska köpa massor av Alvedon och saker som är lätt att dricka eftersom han inte kommer kunna äta fast mat dom första dagarna. Vilket kaos vi kommer ha!

Och sen kommer sängen på onsdag kväll så får se vem som kan hjälpa mig på onsdag. Svårt att hitta folk som är flexibla nu för tiden, Kim kanske kunde men annars får jag bara dra upp sängen själv helt enkelt😅 vet inte om jag ska hitta någon som gör mig sällskap över dagen eller jag bara ska sitta hemma själv på onsdag. Kommer vara så nervös och ledsen hela dagen😭han år ju bara 1,5 år. Han är lixom inte så stor heller. Min lilla lilla älskling. Skulle köpt något fint/roligt till honom han kunde leka med när han kommer hem. Får se vad jag kan hitta.

Gillar

Kommentarer

Prenumerera