Akuten

Wow vilken resa denna sjukdomen tog. Vi fick bekräftad Corona för en vecka sen, och har egentligen bara känt oss sjuka och matta i kropparna som de flesta blir av det. Men sen började hög feber för mig och svårt att andas att komma. Så kämpat ett tag med andningen men  när jag ringde till VC så kunde hon inte ens höra vad jag sa för jag flåsade så kraftig och kunde inte prata. Så sa hon bara åk till akuten på en gång.

Så när sambon skulle hjälpa mig ner för trappan tappade jag luften helt och fick sån panik att jag började klösa mig på halsen och försökte gråta för jag fick ingen luft, då ringde sambon 112 så dom kom och hämtade mig i pyjamasen och allt.

Det var nog första gången jag känt riktig dödsångest faktiskt, att inte få någon luft är riktigt obehaglig. Och jag kunde bara tänka hela tiden, Jag måste komma hem igen till Oskar❤️

Jag har syresatte mig dåligt och haft feber från och till här men får febernedsättande hela tiden och fick syrgas hela natten. Så nu känns det mycket bättre än igår, så nu vill jag bara hem.

väntar på att en "Corona" läkare ska komma in och ge massor av information hur man ska göra efter man varit så påverkad och ta bort dropp och sånt så jag kan få åka hem. Var en läkare här innan som iallafall lugnade en lite med att jag ligger på toppen av sjukdomen just nu för mellan dag 7-11 är det som värst OM man blir dålig av viruset. Så det känns ändå bra att veta att tar jag det bara lugnt med lunginflammationen och rör mig lite då och då sover på mage eller högläge så ska det bli bra igen✌️

Fy fan så här dåligt har jag nog aldrig mått kroppsligt om jag ska vara ärlig. Förstår nu varför gamla och sjuka inte klarar sig så bra i corona. Man har ju ändå klarat sig lindrigt undan och har fått lite antikroppar.
Nu blir det att vila lite till😴 är helt slut i kroppen efter att ha fått kämpa så hårt med andningen ett par dagar

Gillar

Kommentarer

Prenumerera