Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

Boda Borg

Go kväll.

Herregud vad man är sleten och mörbultad idag haha. Vi var och firade en kompis som fyllt 40 på Boda Borg. Och jag kan säga att jag hade ingen aning om hur jobbigt det skulle vara. Alla sa bara nej det kommer inte vara något fysiskt jobbigt.
Men det var ju nästan bara fysiska saker och allt gick på tid. Så man skulle klättra på väggar, krya i pytte små gångar och hänga i taken m,m.

Allt sånt som min kropp INTE är bra på att göra😂
Så har blåmärken på hela benen och knäna är förstörda efter allt krypande och armarna hänger löst. Känner mig som 80 idag. Och vi höll på i ca 6 timmar där. Så var ett rejält träningspass man åkte på igår. Sen var alla barnfria och passade på att dricka frukost. Så man är "lite" bakis med .

Får hoppas kroppen är lagad tills imorgon för då ska det jobbas ända till 18,15 💪💪
Heja heja

Gillar

Kommentarer

Lördag

God morgon

Idag ska vi vara barnfria till imorgon middag. Första gången Oskar ska sova borta😭 känns inte alls roligt. Vi ska åka iväg till Karlskrona på något vuxen äventyr med La Familia. Och sen blir det väl "sent" ikväll med. Så då tänkte vi att vi testar låta honom sova hos farmor och farfar. Men kommer kännas så konstigt att vara ifrån honom så längre.

Och på jobbet fortsätter livet leka så att säga haha. Asso jag verkligen älskar den arbetsplatsen. Dom är verkligen så härliga där. Alltid glada och hjälpsamma. Jag får även laga lite mat med fast kocken är tillbaka. Och man står aldrig stilla utan det är 100 km/h hela tiden tills man slutar. Bara 30 min paus om dagen😅 äntligen en arbetsplats som man slipper sitta och glo en timme.
Och sen ska Alicia fixa en 80/90 tals fest på jobbet. Så hoppas att det blir av snart.

Gillar

Kommentarer

Mandelmanns trädgårdar

Idag var jag och Babe och tittade på mandelmannns trädgårdar. Det var verkligen mysigare/finare än vad man hade trott.
Om man älskar odling och trädgård så ska man verkligen åka dit. Ligger nere vid Österlen,  efter Kivik. Dom hade massa udda träd och buskar med som var ganska kul att se.

Vi såg Gustaf där, han var och sprang rundor och fixade i trädgården. Men dom vill gärna inte att man stör dom och dom vill inte ta bilder eller selfies. Vilket jag kan förstå, dom har ju folk där hela tiden och vill hinna göra sina saker.

Men som sagt så mycket trevligt och fint där 😍

Gillar

Kommentarer