Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

Kattbebisar och operation

Heej.

Vilken kaos det har varit här sen 20 igår. Vattnet gick så klart på Misen igår när jag skulle lägga mig. Så fick sitta upp med henne till alla tre var ut. Hon ville inte vara ensam så hon hoppade upp i sängen på en filt och la dom😅 Så fick packa ner dom igen på golvet vid 12 så man kunde ligga där.

Och sen skulle vi fasta Oskars från 00 i natt så vi har inte kunnat trösta honom i natt och sen väcka honom igen 05. Så han var verkligen trött när dom åkte.

Operationen hade gått bra och dom fick skrapa mandlarna och körteln bakom/i näsan för den var också för stor. Så han har verkligen haft det tufft med trångt både i halsen och näsan. Nu väntar dom bara på att han ska vakna också. Gått en timme sen han kom ut från OP🥺.
Jag hoppas dom får komma hem ikväll men läkaren tror dom får stanna tills imorgon vilket ändå är bra så dom har koll men det är jobbigt att vara ifrån honom så länge och sen sova ensam.

Så idag uppehåller jag mig med att städa och tvätta upp en massa och ska även passa på att bädda rent och fixa inför leveransen ikväll från IKEA.

Heja heja 💪

Gillar

Kommentarer

operation i morgon

Vilken dag!

Idag var vi på kontrollen för Oskar inför operationen imorgon. Fick göra ett Corona test och ta längd och vikten. Sen där efter fick vi träffa narkosläkaren och pratade om hur allt ska gå till från och med i natt fram tills det att han ska sövas.

Jag började så klart grina direkt när hon kom till sövandet och att Andreas stannar tills det att han somnar.
Vi ska börja fasta honom från 00 i natt så jag ska upp kvart i för att ge honom välling och hoppas på att han håller sig till 05 när vi ska upp.

Försöka smeta på emla kräm och plåster på båda armarna och sen ska dom vara där 07,45. Sen kommer dom inte hem förens på torsdag😭😭 Vilket är ännu jobbigare för mig och jag har noll koll på läget. Dom ska även ge honom lugnande direkt när dom kommer in på avdelningen för att kunna sätta dropp och sånt. Så den stackaren kommer vara helt nerdrogad och trött.

Så imorgon ska jag passa på att vila.

Tror precis min katts vatten har gått så blir kanske att mysa med kattungar imorgon. herregud allt händer verkligen på en gång här.

Gillar

Kommentarer

Börjar bli nervös

God morgon!
Nu är det måndag och nu närmar sig operationen 😭 Samtidigt som jag vet att det är för en bra sak så är det sjukt skrämmande att han ska sövas och föras iväg och man har ingen kontroll alls.

Vi ska träffa narkosläkare imorgon för att väga och ta odling på både Oskar och Andreas, eftersom det är han som ska vara med på csk. Jag klarar inte av det så denna gången stannar jag hemma. Skulle gråta sönder mig på sjukhuset 💔.

Sen får vi se om dom kommer hem samma dag eller på torsdag. Dom måste iallafall stanna 5 timmar efter operationen för att se så inte såren går upp. Han kommer att ha jätteont i två veckor så vi ska köpa massor av Alvedon och saker som är lätt att dricka eftersom han inte kommer kunna äta fast mat dom första dagarna. Vilket kaos vi kommer ha!

Och sen kommer sängen på onsdag kväll så får se vem som kan hjälpa mig på onsdag. Svårt att hitta folk som är flexibla nu för tiden, Kim kanske kunde men annars får jag bara dra upp sängen själv helt enkelt😅 vet inte om jag ska hitta någon som gör mig sällskap över dagen eller jag bara ska sitta hemma själv på onsdag. Kommer vara så nervös och ledsen hela dagen😭han år ju bara 1,5 år. Han är lixom inte så stor heller. Min lilla lilla älskling. Skulle köpt något fint/roligt till honom han kunde leka med när han kommer hem. Får se vad jag kan hitta.

Gillar

Kommentarer