Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

En varm måndag

Go kväll.
Då var denna fantastiska dag snart slut. Jag och Oskar har varit ute hela dagen och badat och haft kul. Så nu är vi båda trötta och bruna😂

När vi gick och hämtade ut min Berit rabarb så somnade han i vagnen den stackaren. Värmen gör honom trött. Så får hoppas han somnar tidigt ikväll. Så jag med kan kasta in handduken och sova.

Gillar

Nationalpark

Go kväll.

Idag har det varit helt underbart väder😍
Så mycket sol och färg man fått nu. Vi var och vandrade lite vid söderåsens nationalpark. Vi hade verkligen vädret med oss hela dagen. Även om inte allt blev som planerat idag så känns det ändå att man gjort något.

Imorgon skulle det med vara varmt så vet inte riktigt vad jag och Oskar ska hitta på. Om vi bara ska vara hemma kanske. Får se😆 Man kan hoppas man får njuta av vädret lite imorgon med haha. Älskar att sommaren är här.

Gillar

Söndag

God morgon.

Idag verkar det bli sol hela dagen utan några moln i sikte. Perfekt när vi ska på utflykt idag med La Familia. Så man kan få lite sol på sig med haha fast jag har redan blivit super brun i ansiktet och armarna. Så nu vill man bara kunna få sola hela kroppen och passa på att ligga i poolen medans han är på dagis.

Igår var crille här hela dagen och fixade klart våran AC, så nu när sommaren kommer kan vi äntligen ha kyla i alla rummen😍 Så himla skönt att slippa en fläkt som bara står och blåser varm luft på en och låter hela nätterna😂

Nej nu får jag väcka familjen så vi kan börja packa här. Hoppas det blir en riktigt bra och rolig dag.

Trevlig Morsdag på er! ❤️

Gillar