Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

Fredag och Lördag

Go kväll..

Igår var det full rulle, jag och Oskar började dagen med att ha picknick i trädgården. Det var verkligen så mysigt.  Sen kom Annelie och Emelie hit en stund. Så blev lite fika och snack sen åkte dom efter lite mer än två timmar. Så då blev det middag och sen däckade jag totalt här hemma haha. Är så trött mitt på dagarna nu.

Sen idag har mamma och crille varit här eller ja crille är fortfarande här och håller på att sätta upp AC i hela huset så vi har både värme och kyla här när vi vill. Fick passa på att plantera och spraya blomlådorna som jag hittade på vinden. Så dom blev lite coolare än bara vita😄
Så fast man inte gjort så mycket så är vi trötta här så hoppas han sover bra i natt så vi alla kan få sova i natt.

Gillar

Kommentarer

Trädgårds tanten

Go kväll!

Ännu en dag man pysslat i trädgården😍 som jag älskar det. Har satt ihop säkert 5 pallkragar idag och fyllt dom med jord från dom gamla rabatterna. Tagit upp jordgubbs plantor och satt ner. Så hoppas dom klarar övergången. Satte även upp mina solcellslampor jag fick i födelsedagspresent i ena trädet. Kommer bli fint på kvällen.

Nu är jag riktigt sleten efter idag, asat runt på säkert 80 kr jord fram och tillbaka.

Imorgon ska Oskar till sin farmor och farfar så det kan vara skönt med lite barnfritt ett par timmar. Och lördag ska mamma passa honom. Så nu hinner vi få ordning på lite saker här💪

Gillar

Kommentarer

Sunny Day

Vilken härlig dag man har haft. Pernilla kom vid 8 idag och mamma vid 10, så vi gick och lämnade Oskar på dagiset. Som tur kom Elsa tillbaka då, hon var försvunnen sen igår. Men nu är hon tillbaka.

Sen när vi kom hem igen så grillade vi majs🌽 och hon hjälpte mig att måla lite pallkragar. Stor städade i växthuset och sådde lite solrosor. Så nu är det jättefint där inne. Ska sätta in lite pallkragar där imorgon medans han är på dagis och pula lite med det. Är så härligt att bara gå rundor i sin trädgård och mysa. 

Man får mycket sol på sig med så man blir kanske lite brun i år hehe. Nej nu ska jag mysa ner mig till penny Dreadfull och sen sova. Är så sjukt trött nu, varit vaken sen 01 i natt😅 så inte så konstigt.

Gillar

Kommentarer